31

Odp: ruchome głowy - Showtec

"North America ", a jak masz 7k na sztukę to nie wiem czemu kombinujesz z schowtec itp. Za taką cenę możesz kupić 10szt a nie 4 smile
Ja bym Ci proponował używki Martina (bo to jest najbardziej dostępne), po co Ci wymieniać sprzęt za rok czy 2. Wymienisz żarówki, wyczyścisz,  posmarujesz i będziesz miał jak nowe... Jak będziesz dbał to będą Ci świeciły długie lata. Do tego masz w razie problemów dobry dostęp do części i serwisu. Jakbym miał do wyboru 4szt nowe dziwnej firmy lub 4 używane, ale "normalne" to nawet bym się nie zastanawiał. Co innego jakby chodziło o stosunek 10=4 to w Twoim przypadku (ze względu na brak raiderów) wziąłbym te 10 szt. "no name".

32

kajmar888 napisał/a:

stary to jak masz 7 klocków na głowę to wg. mnie to jest najlepsze rozwiązanie http://www.solarisnetwork.com/item_22597   głowa ma 2 lata ( w przypadku martina to stan pewnie b.dobry) nie baw się w żadne coemary, futurelighty czy inne elationy. kup używane porządne głowy i miej temat z bani. po wuj Ci badziew z którym będziesz bujał się do serwisu co kilka sztuk???!!!

Laptop gratis wink

33

no i piła w zestawie tongue
z jednej strony 10x scanic 250 - w klubach montowałem i naprawdę świeca - jeżeli o nie się dba...
nie mając budżetu zaczynał bym od zera a stopniowo bym doszedł do rideru ...

34

zaufany znajomy zbiera dla mnie informacje na temat tego konkretnego modelu Coemark`a, ktoś z Was w ogóle miał z nią do czynienia, czy tylko tak gadacie bo na oczach klapki jak u konia?

PS. vandj podoba mi się Twój sposób rozumowania smile

35

Mikey napisał/a:

zaufany znajomy zbiera dla mnie informacje na temat tego konkretnego modelu Coemark`a, ktoś z Was w ogóle miał z nią do czynienia, czy tylko tak gadacie bo na oczach klapki jak u konia?

PS. vandj podoba mi się Twój sposób rozumowania smile

Nie grałem i będę milczał wink

36

midams napisał/a:

podziękował za uczciwość

pozostałych którzy mieli kontakt z głowami tejże firmy prosiłbym o wtrącenie Swoich 3gr, ponieważ nie przekonuje mnie gadanie typu tylko martiny i clay paky, jasne, jak będę sprawdzał się w tych klockach i odniosę jakiś sukces to na pewno zakupię produkty tych firm, teraz natomiast jak to vandj napisał zaczynam od zera, a mój start na chwilę obecną zamyka się na czytaniu opinii ludzi którzy nie dotknęli, nie pomacali o testowaniu nie wspominając (przypomnę że jest to przecież forum Oświetleniowe)...

37

Mikey napisał/a:
midams napisał/a:

podziękował za uczciwość

pozostałych którzy mieli kontakt z głowami tejże firmy prosiłbym o wtrącenie Swoich 3gr, ponieważ nie przekonuje mnie gadanie typu tylko martiny i clay paky, jasne, jak będę sprawdzał się w tych klockach i odniosę jakiś sukces to na pewno zakupię produkty tych firm, teraz natomiast jak to vandj napisał zaczynam od zera, a mój start na chwilę obecną zamyka się na czytaniu opinii ludzi którzy nie dotknęli, nie pomacali o testowaniu nie wspominając (przypomnę że jest to przecież forum Oświetleniowe)...

Ale mogę pomóc bo wiem kto miał i ma smile

Robert Janiak. Pojawia się na forum więc musisz poczekać jak się zjawi,a Ci troszkę opowie na temat Komarów

38

to nie są klapki na oczach drogi kolego. Raczej rady nieco bardziej doświadczonych. Firmy o których mówimy są liderami w oświetleniu scenicznym. W warunkach klubowych pewnie działały by bezawaryjnie. zwyczajnie nauczeni wieloma wpadkami i wyjebkami sprzętu radzimy Ci tak byś Ty ich uniknął.

39

Jeśli chodzi o komary... odezwij się do do showdesign tam pracuje pan Robert smile jest to najszybsza droga kontaktu.
Pomysłów może być dużo ale i tak pomysły opierają się o budżet.  Sam nie jestem zwolennikiem chinoli ale własciciele klubów nie inwestuja juz tyle w sprzet jak dawniej. - było tylko to i to i to za tyle i tyle - brali bo wyboru nie było a teraz w dobie chinoli i komputerów  potrafią znaleźć ten sam produkt w kilku cenach, dawno temu w dobrej cenie były mac  250 - nowe za ok 5tys netto może popytaj w Ltt.

40

dzięki za informacje, tak też zrobię, skontaktuje się z Panem Robertem

41

A w jakiej cenie masz te komary? Na pewno to lepszy wybór od schowtec. Sam się kiedyś zastanawiałem nad modelem infinity ACL.

42

6358zł ale zamierzam się trochę potargować