Odp: Ewa Farna rider
ciekawostką jest ta czarna karata... my stosujemy wysłonki jesli jest taka potrzeba... bo jest zdecydowanie bardziej estetycznie jak czarna krata... ( a taka też jest)
Sprawdź i zapytaj www.x-art.pl
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Ridery polskich wykonawców - oświetlenie do 2012 » Ewa Farna rider
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ciekawostką jest ta czarna karata... my stosujemy wysłonki jesli jest taka potrzeba... bo jest zdecydowanie bardziej estetycznie jak czarna krata... ( a taka też jest)
a najśmieszniejsze jest to że w Polsce jest 4 artystów (KAYAH, MYSLOVITZ, MARYLKA i DODA) których management stara się trzymać poziom i wymagać aby ridery były spełniane )))
Według mnie w tym riderze nie ma nic napisane o kolorze krat, tylko o kolorze okablowania leżącego na scenie i na kracie.
"Okablowanie sceny i krat w kolorze czarnym"
Czyli jak dla mnie: "Okablowanie sceny oraz okablowanie krat w kolorze czarnym", a nie "Kraty oraz okablowanie sceny w kolorze czarnym".
Ostatnio edytowany przez Marchw (2011-02-23 23:06:26)
krzyzak napisał/a:ciekawostką jest ta czarna karata... my stosujemy wysłonki jesli jest taka potrzeba... bo jest zdecydowanie bardziej estetycznie jak czarna krata... ( a taka też jest)
a najśmieszniejsze jest to że w Polsce jest 4 artystów (KAYAH, MYSLOVITZ, MARYLKA i DODA) których management stara się trzymać poziom i wymagać aby ridery były spełniane )))
Dodam także HEY'a
wg. mnie pewne ridery ukazują niewiedzę osób które je piszą a bardzo często osoby te nie miały okazji pracować przy koncertach plenerowych albo sprzęt znajda tylko z ulotki,
sam miałem okazje pracować z takimi świetlikami którzy dużo wymagają a sami nie wiedzą co chcą, raz kolega wymagał avolites pearl dostał pearl tiger a stwierdził jak zobaczył ze miał być pearl a to CHYBA jest azur po czym poprosił o zaprogramowanie sterownika, inny zażyczył sobie takie ułożenie reflektorów które nie pozwalało oświetlić artysty i trzeba było latać z drabiną
To się nazywa przerost formy nad treścią! Nieraz to przerabiałem.
A czy ma ktoś może rider Farny na 2012 ? Z góry dzięki...
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 10 zapytań ]