Temat: Sprzęt + Realizacja Armin Olny 2011 -19.02.2011.
Witam
Może podać mi ktoś jakich urządzeń użyli do realizacji tego eventu??chodzi mi o główki stół soft o wizualizacji...
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Pogaduszki o wszystkim » Sprzęt + Realizacja Armin Olny 2011 -19.02.2011.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Może podać mi ktoś jakich urządzeń użyli do realizacji tego eventu??chodzi mi o główki stół soft o wizualizacji...
byłem w piątek zobaczyć jak idą pracę przygotowawcze przed imprezą (z racji że na targach pracuje), realizacją imprezy zajęła się firma TSE oraz zauważyłem kilka osób z Fotisa, odwiedź stronkę TSE tam znajdziesz jaki sprzęt używają http://www.tse.com.pl/pl-pdf.html
Ostatnio edytowany przez Mikey (2011-02-20 14:30:59)
to wiem bo bylem na imprezie....ale chodzi mi o konkrety co i jak:D:D
w chwili gdy wbiłem na halę wszystko bez wątpienia już było powieszone, na 99% były Clay Paky ALPHA BEAM, strobolki Atomic oraz jeśli się nie mylę to Martin MAC 700
byłem w piątek zobaczyć jak idą pracę przygotowawcze przed imprezą (z racji że na targach pracuje), realizacją imprezy zajęła się firma TSE oraz zauważyłem kilka osób z Fotisa, odwiedź stronkę TSE tam znajdziesz jaki sprzęt używają http://www.tse.com.pl/pl-pdf.html
Fotis tam hałasował
na temat Fotisa to wole się nie wypowiadać (zwłaszcza że mam zajęcia z jednym z pracowników tej firmy - szkoda gadać...) ale to oczywiście nie w tym temacie ;]
Byłem tam od wtorku do piatku (ok 9 wyjechaęłm)
Sound Fotisy.
Light TSE
Krata (ta stalowa czarna - o ile było ja widać firma z DE. (load do 50-60ton !!!)
Krata Sękowski i TSE
Lasery - Visualsesnastion
światło
Mac 700, Variledy a7 zoom, Varilite VL3500, VL3000 Atomiki, blindersy, Beam 300, w Hu.. diody na stripach, par 36 na 2 ekranach ruchomych. Flor to VL 3500, Variledy i beam 1500
Stół to 3 grandMY (2 się wysypały wiec z 3szt) 6 x nsp1, setki metrów okablowania i 100m światłowodu.
System szyn do transportu diody na konstrukcjach do przodu i do tyłu oraz 360*
Swoja droga jak pracujesz na tych targach to weź niech się pierd... w głowę z tymi kosztami za wózek widłowy i przyłącza elektryczne.
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-02-20 17:27:49)
pracuje tam jako projektant, tak więc nie mam na to wpływu, swoją drogą co roku obniżają pensje więc... czesław by to strzelił... wymogi co raz większe a płacą co raz mniej
Ta ... wózek widłowy za każde rozpoczęte 15min pracy 300zł. Przyłącze 32A plus elektryk który zaaplikuje wtyk do gniazda 300zł... o 125A i wyżej nie będę pisał bo ktoś może zawału dostać a inny prosić o podwyżkę w pracy. A jak zobaczyli P.locki to mina zdziwionych panów była bezcenna
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-02-20 17:53:14)
podczas prac montażowych najczęściej widuje jak montują przyłącza 63A, więc nie dziwota że widząc powerlocki dolna część szczęki (tzw kopara) opadła do samego dołu
No tak ale jak pytali czy to ma dopuszczenia heheh Inaczej...
Miło spędzony czas w szklanym "akwarium" szczegolnie ten po 21
widziałem jeszcze że M&M Servic Wam pomagał, nie wiem w sumie po kiego grzyba M&Msy tam były ale cóż, to wyższa filozofia tego biznesu
targowi elektrycy nie spotykają się z takimi standardami jakie są na estradzie więc jeszcze nie jedno spędziło by im sen z oczu
Przy produkcji tak dużej imprezy współpracuje nawet do 200-300 firm. Każdy ma coś p[przydatnego do zaoferowania.
spodziewałem się że przy takiej imprezie współpraca różnych firm jest wskazana, ale nigdy nie przypuszczałbym, że nawet 300
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 11 zapytań ]