181

Odp: Hydepark

też zajrzałem, i wróciłem.
350 widzę drugi raz, w LLT był ten drugi raz ... big_smile
1szy u nas na deskach, sporego teatru i kubatury wewnątrz do ogarnięcia.
I powiem tak, da radę i przeciśnie się przez żarowe światełko 1200W. Do mniejszych sal coś jak w LTT i do pół raza większe i na wysokość około 7m, spokojnie ogarnie temat.
Co do imprezek zewnętrznych na kratę to chyba trochę mało, ale to inni koledzy się wypowiedzą.
Natomiast 401 dual, załatwiłaby chyba wszystkie tematy teatralne, od strony konterek, no ewentualnie z TW1 żeby poświecić na żarowy kolorek i nie tylko...
Stół wypas, i znowu mam deprechę ...   big_smile
Chociaż to co mam też ogarnia temat teatru dramatycznego, z od czasu do czasu dozą małej inteligencji  big_smile green

Ostatnio edytowany przez rokigd (2011-02-07 22:02:14)

Bogdan

HD

182

Jest 3... właśnie dojechałem do domu..  za 3h bym wyjeżdżał do stolicy na 2 dzień w ltt.. chyba dam rade.

edit. jak zawsze 2 budziki nie dały rady ..  a to wina droGi krajowej 22 i czasu oczekiwania na niemieckiego trabanta el_passaTO

Ostatnio edytowany przez vandj (2011-02-08 11:26:21)

183

tych co obchodzą tylko martin,claypaky,varilite, itp   pewnie to nie zaciekawi , ale wg mnie niezłe rozwiązanie ,,, ciekawe jak to na żywo daje rade smile
http://www.youtube.com/watch?v=Dc0K3bDOka8&NR=1

184

jestem w nie małym szoku, że tak mała podstawa pozwoliła jednak na ruchy w panoramie, trzeba by się bliżej przyjrzeć parametrom fotometrycznym i standardowym funkcjom ruchomej głowy

185

bart_krk napisał/a:

tych co obchodzą tylko martin,claypaky,varilite, itp   pewnie to nie zaciekawi , ale wg mnie niezłe rozwiązanie ,,, ciekawe jak to na żywo daje rade smile
http://www.youtube.com/watch?v=Dc0K3bDOka8&NR=1

a widziales ile to kosztuje:)

Delay, Fade In, Wait, Fade Out...

186

Ja osobiście słyszałem troszkę inną cenę detaliczną tego urządzenia. Ogólnie, trzeba by potestować, ja nienapalałbym się jak szczerbaty na suchary. Jeżeli chodzi o mieszanie kolorów to Zarówno MAC 401 jak i Robin 600 LW, mają to mieszanie dopracowane. Co więcej W 401 i 600LW mamy podział na sekcje czyli możliowśc wykożystania oprawy jako urządzenia efektowego. Patrząc na ogólny gabaryt, produkt GLP będzie też pewnie wolniejszy niż Martin czy Robe także pytanie czym nast Meisterstuck zaskoczy.

187

kiju napisał/a:

Ja osobiście słyszałem troszkę inną cenę detaliczną tego urządzenia. Ogólnie, trzeba by potestować, ja nienapalałbym się jak szczerbaty na suchary. Jeżeli chodzi o mieszanie kolorów to Zarówno MAC 401 jak i Robin 600 LW, mają to mieszanie dopracowane. Co więcej W 401 i 600LW mamy podział na sekcje czyli możliowśc wykożystania oprawy jako urządzenia efektowego. Patrząc na ogólny gabaryt, produkt GLP będzie też pewnie wolniejszy niż Martin czy Robe także pytanie czym nast Meisterstuck zaskoczy.

Podejrzewam że musiałeś być wniebowzięty jak widziałeś efekty discotech, male, szybkie i z podziałem na sekcje w postaci plastików w kolorach tęczy, sterowania dmx ci tylko brakowało pewnie. Nie zawsze chodzi o to żeby urządzenie było szybkie, żeby miało podział na sekcje żeby robić efekty i te inne szczerbolenia. Czasem  potrzebny jest płynny ruch, płynne wejście, potrzebne jest mieszanie kolorów które odbywa się to przed soczewką tak wiec ani robin ani 401 nie masz co tu przywoływać bo akurat te urzadzenia maja tak wysublimowane mieszanie kolorów jak pary butrymowe za 500 zł.

Delay, Fade In, Wait, Fade Out...

188

a ja myślę że zależy co komu do czego potrzeba

jednemu to będzie wypasem
innemu to samo totalnie nie do przyjęcia

nie popadajmy w skajności

189

... a można było posłuchać co facet mówi o Meisterstuck. Swoją drogą, to czym ma się wyróżniać Meisterstuck publikowano ponad rok temu. Nie widzę sensu zastanawiać się nad zastosowaniem tej głowy. Jest dość oczywiste. Pozostaje tylko praktycznie sprawdzić czy spełni założenia.
W ramach nadrabiania zaległości poteoretyzujcie o Spot One. Jako że bardzo podobny konstrukcją do Meisterstuck, to i w nim wyraźnie zarysowuje się zastosowanie, ale jeszcze jest pole manewru. wink

190

pani z wysiwyg-a jest do poprawy .... co ona ma w spodniach smile

Post's attachments

ofuuu.jpg
ofuuu.jpg 15.38 kb, 1 downloads since 2011-02-22 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

191

Ktoś musi wziąć dłuto i ją postrugać wink

192

SAMORÓBKA, ALE FACHOWO ZROBIONA, PO LIKWIDACJI lokalu...

SŁUŻYŁA WIERNIE, ALE "PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA JEDZIE DALEJ...."

ZAMONTOWANY NA DREWNIANEJ KONSTRUKCJI WIESZAKA NA CIUCHY...:)

http://allegro.pl/show_item.php?item=1504921596

Ostatnio edytowany przez coolibeer (2011-03-12 08:03:42)

193

nie ma jak to fachowa robota

rośnie konkurencją dla GrandMa2 smile

194

Mają ludzie pomysły na biznes....

195

coolibeer napisał/a:

SAMORÓBKA, ALE FACHOWO ZROBIONA, PO LIKWIDACJI lokalu...

SŁUŻYŁA WIERNIE, ALE "PSY SZCZEKAJĄ A KARAWANA JEDZIE DALEJ...."

ZAMONTOWANY NA DREWNIANEJ KONSTRUKCJI WIESZAKA NA CIUCHY...:)

http://allegro.pl/show_item.php?item=1504921596

O faq wink