Temat: Koncerty Rogera Watersa
CZe Hałasy i Świetliki oraz Inni Zakręceni....
Mam pytanko nie wiecie kto będzie to robił z Polskich firm?. Lub kto ma kontrakt z Atlas Areną.
Dzieki
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Pogaduszki o wszystkim » Koncerty Rogera Watersa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanko nie wiecie kto będzie to robił z Polskich firm?. Lub kto ma kontrakt z Atlas Areną.
Dzieki
Dzieki
Z dźwięku to FOTIS, a ze światła to być może TSE
YeGe napisał/a:CZe Hałasy i Świetliki oraz Inni Zakręceni....
DziekiZ dźwięku to FOTIS, a ze światła to być może TSE
Dzieki Midas, ale chodzi mi czy Fotis jako firma? -czy poprostu tylko sprzet jak to jest w wypadku wielu Wielkich Eventow w naszym Kraju od NAszego Czarnoksiznika Z Krainy...
bedzie uzyty.
Dzieki
z tego co wiem to na pewno będzie tam VGC - robią dużo z Livenation (organizatorem koncertu)
YeGe napisał/a:CZe Hałasy i Świetliki oraz Inni Zakręceni....
Dziekiz tego co wiem to na pewno będzie tam VGC - robią dużo z Livenation (organizatorem koncertu)
A jak Live Nation jest organizatorem to my (FOTIS) odpadamy!
warilite napisał/a:YeGe napisał/a:CZe Hałasy i Świetliki oraz Inni Zakręceni....
Dziekiz tego co wiem to na pewno będzie tam VGC - robią dużo z Livenation (organizatorem koncertu)
Czemu FOTIS odpada???
midams napisał/a:warilite napisał/a:z tego co wiem to na pewno będzie tam VGC - robią dużo z Livenation (organizatorem koncertu)
Czemu FOTIS odpada???
To pozostawię bez komentarza
warilite napisał/a:midams napisał/a:A jak Live Nation jest organizatorem to my (FOTIS) odpadamy!
Czemu FOTIS odpada???
no pisz co sie stało - bo chyba Livenation tylko z Fotisem pracuje przy dźwięku, tak?
midams napisał/a:warilite napisał/a:Czemu FOTIS odpada???
no pisz co sie stało - bo chyba Livenation tylko z Fotisem pracuje przy dźwięku, tak?
Tak ale zobaczymy jak to będzie! Wiem ze sytuacja ma sie nieciekawie!
pokłócili sie czy waters przywozi własny dźwiek?
Ale plotki na forum to moglibyście sobie odpuścić.
Plotki nie plotki ale nie muszą wszyscy wiedzieć co jak dla czego. Powiedziałem co mogłem a reszta pozostaje w firmie.
Ostatnio edytowany przez midams (2011-02-18 13:45:56)
Fafruk,
przeciez to i tak za chwilę będzie wiadomo o co poszło. a z drugiej strony - każdy tu plotkuje ))
fafruk napisał/a:Ale plotki na forum to moglibyście sobie odpuścić.
Fafruk,
przeciez to i tak za chwilę będzie wiadomo o co poszło. a z drugiej strony - każdy tu plotkuje ))
Dokładnie
Panowie zupełnie bezsensownie bijecie piane. Zdzwońcie się telefonicznie i pogadajcie jeśli to istotne. To naprawde nie temat i rozmowa na forum. Takie sprawy to jednak w węższym gronie. Jeżeli ktoś będzie wiedział kto robi to neich napisze, a sprawy animozji sugeruje - wyjaśniajmy w rozmowach PRYWATNYCH
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 11 zapytań ]