Odp: Patchowanie Martina Pro 2000 pod Congo V6
Bart_krk napisał że "na każda maszynę jest jakiś sposób tylko trzeba dobrze to rozkminić" to wrzuciłem rebus:D
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » ETC Congo / ETC Cobalt » Patchowanie Martina Pro 2000 pod Congo V6
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bart_krk napisał że "na każda maszynę jest jakiś sposób tylko trzeba dobrze to rozkminić" to wrzuciłem rebus:D
to ja już wolę moją robe bez regulacji
nie zakminiłeś
jest jeszcze jedna opcja możesz zainstalować regulator napięcia ... i sterować go ręcznie ustawisz soebie na 60% i bedziesz tylko na stole odpalał 60%
nie zakminiłem bo mi w tym linku odpaliły sie maszynki do dymu flasha, nie widziałem tego regulatora
regulator to 2 pomysł 1 jest wybranie bebechów od flesha i sterowanie bebechami flesza twoja pompka albo zakup hazera flesha
miałem na myśli raczej inne rozwiązanie ,mniej bolesne dla maszynki jeśli przyjąć ze nasza maszynka typy X ma regulacje tylko on /off to można zrobić na tym efekt lub sekwencję patrzeć jak się zachowuje i dobierać odpowiednio czas i resztę parametrów ... daje to rade , po co rozbierać , po co bawić się z napięciem
Ostatnio edytowany przez bart_krk (2011-02-01 16:05:29)
takim szybkim lub częstym chwilowym załączeniem uszkodzisz maszynę.... wymień przy okazji na looka lub mdg
Kanał porozdzielany na bity. Powinno działać. Jeśli nie daj znać.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 10 zapytań ]