Temat: DMX ArtNet konwerter
Może któraś ze szlachetnych, rodzimych firm polskich pokusi się o produkcję konwertera DMX<->ArtNet?
Na początek wezmę 20 szt.
--------------------
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może któraś ze szlachetnych, rodzimych firm polskich pokusi się o produkcję konwertera DMX<->ArtNet?
Michale zapytaj Vectorka
enttec tuning saw
Też z chęcią wziąłbym z 2 sztuki oczywiście w przystępnej cenie
To tak na powaznie ?
Ja mówię serio. Przydadzą się do bezprzewodowego przesyłu DMX, tylko jaka cena ?
Zdecydowanie poważnie.
Ponawiam pytanie. Czy ktoś w Polsce jest w stanie wyprodukować takie urządzenia?
no przecież jest na forum takowy kość ale ksywy nie podam
No dobrze, też byłbym takim gadżetem zainteresowany co najmniej 4 sztuki... . Jakieś większe info może by się zdało zamieścić, chętnych zapewne bez liku znalazłoby się.
Dlaczego? Te ktore sa na rynku nie spelniaja Twoich oczekiwan?
Wszystkie maja jedna wadę.... ich producenci płacą podatki poza granicami naszego kraju.
Ja chciałbym mieć coś prostego, co można podłączyć do Laptopa po skrętce ,np., nie jestem wymagający
coś ustawić, albo i nie (samo organiające mile widziane), włączyć Vector PC (np.) i BONANZA, a nie Enttec Datagate (który tak się złożyło że mam, wersja top -1 pozycja, ale to siana a siana, więcej niż ZOO na zimę zamawia....
Wszystkie maja jedna wadę.... ich producenci płacą podatki poza granicami naszego kraju.
Czyli uzywasz urzadzen tylko i wylacznie rodzimej produkcji:)
Jak Polacy zrobia takie urzadzenie to bedzie kosztowalo tyle samo albo wiecej niz zagraniczne:)
Jeśli tylko istnieje urządzenie, które spełnia moje wymagania a jest "Made in Poland", to zdecydowanie nie sięgnę po o połowe tańsze "Made in China".
Ostatnio edytowany przez jacekplacek (2011-01-30 23:33:43)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 11 zapytań ]