Odp: Hydepark
Dla mnie rewelacja, architektura super, trochę kaski jest do wydania, ale może być warto, być może wbiję się w jedno na próbę.
HD
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dla mnie rewelacja, architektura super, trochę kaski jest do wydania, ale może być warto, być może wbiję się w jedno na próbę.
używałem, bez rewelacji...dwie diody po bokach świecą tylko biały, a środkowa rgb.wygląda to jak kupa
plusem jest bateryjka (14h) + sterowanie bezprzewodowe. ale żeby zrobić "kupę" na ścianie... kajmar przesadziłeś
Do tego mamy soczewki plus dyfuzory
bardzo ciekawe urządzenie - fakt drogie jak na swoje zastosowanie ale ciekawe...
Widzialem to na sztuce jak chlopaki to stawiali i... dla mnie to syf za ktory nie dal bym zlotowki
plusem jest bateryjka (14h) + sterowanie bezprzewodowe
Jak już napisałem ! nic więcej
Nie mamy całej instalacji rozciągniętej po korytarzach .. gdzie kable brzydko wyglądają.. w 14h można 2 szt zrobić wiec czas całkiem przyzwoity. Czasem mamy jakieś miejsca gdzie trzeba zrobić podświetlenie stolika - no tu widzę zastosowanie nie kładziemy pod wykładziny dywany itd itp kabli tylko stawiamy urz. ale ile jest takich sztuk? ktoś musiał by robić to systematycznie by się zwróciło - dobre dla firm cateringowych które robią takich imprez setki rocznie.
Przy inwestycje w 2szt to mamy ponad 30 koła można kopic coś naprawdę dobrego z zastosowaniem na rożne sposoby - urz. ratuje aku i sterowanie bezprzewodowe.
Tu uzyskali fajny efekt
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-01-30 11:18:24)
Kajmar, kto ma to urządzenie chętnie pożyczę do sprawdzenia.
ktoś ma to?
http://www.thomann.de/pl/ape_labs_mobilight_event.htm
Ostatnio edytowany przez rokigd (2011-02-03 16:44:49)
sory ale musiałem...
nowa reklama tpsa
http://www.sadistic.pl/reklama-tp-sa-vt66064.htm
Co taka Cisza zapadła na kworum??? zaspali czy szykują kabanosy i jajka na stolicę???
Ostatnio edytowany przez rokigd (2011-02-06 21:32:11)
Ja utkwiłem pod Elblągiem... polskie drogi kontra passat 1:0 (miska, hamulce i poduszka) czekam na nowa miskę na hotelu i jutro będzie wiadomo czy coś więcej... ktoś maił taki przypadek ?? była Police jest protokół i była straż zasypać olej. potrzebny rzeczoznawca czy tylko f.vat od mechanika
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-02-06 22:41:00)
rzeczoznawca wskazany jak najbardziej, będziesz wiedział gdzie naprawiać bryczkę w ASO czy za przysłowiowym płotem.
Jeśli masz AC to zgłoś szkodę do ubezpieczyciela, prześlij im notatke policyjną oraz wskaż właściciela drogi. Naprawa pójdzie z AC a oni sobie kase sciągną z właściciela drogi i anulują Ci szkodę na AC. Muszisz przed wykonaniem naprawy umowic sie z rzeczoznawcą od ubezpieczyciela. Ja tak miałem jak złamałem alufelge i rozwaliłem opone na dziurze. Kasa na koncie po 2 tygodniach za naprawe na podstawie faktury za usługę felga i opona oczywiście wymieniona na nowe identyczne jak miałem. Szkode mi anulowali. Jak samemu bedziesz dochodzić swego i bedziesz chciał odzyskać kase od właściciela drogi to może to potrwać do roku bodajże.
kto oprócz Kacpra i Kija był dzisiaj w ltt? jak wrażenia...ja powiem szczerze nie mam przekonania do tego 350 entoura....jakoś do mnie nie przemówił, aczkolwiek moc światła ze źródła ledowego imponująca. jeszcze mam pytanie, czy na szkoleniu w prolighcie bedzie szansa zobaczyć Robina 600 LW?
Ostatnio edytowany przez kajmar888 (2011-02-07 16:30:00)
jam żem był
niestety na ledy już nie mogłem zostać
ale Kacper poopowiadał mi o stoliku i jestem pod dużym wrażeniem możliwości
czas rozpocząć naukę
stolik faktycznie imponujący, oczywiście spodziewałem się że stolik jest mega i nie pomyliłem się. absolutnie nie ma konkurencji.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 10 zapytań ]