Odp: Hydepark
" to czerwone trochę w lewo i follow spot na wokalistkę ".
"A na wokalistę snop czarnego światła, aby go nie było widać"
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
" to czerwone trochę w lewo i follow spot na wokalistkę ".
"A na wokalistę snop czarnego światła, aby go nie było widać"
zboczenie świetlikowe , u nich są suwaczki
Ostatnio edytowany przez kajmar888 (2011-01-18 22:16:31)
Niezależnie od funkcji, taki manipulator jest nazywany w angielskim "fader" a po polsku "suwak". Tutaj jest pod tym względem jednolitość w obydwu językach.
Ostatnio edytowany przez KacperP (2011-01-19 00:00:53)
Hebel pierdolnik teges fejder
Hebel pierdolnik teges fejder
Co zwykle zdradza kto z jakiej branży imigrował
teges to chyba blondynka z agencji eventowej ;D
ps. jeszcze wichajster jest
ps. a w ogóle to "puść Pan cos szybkiego" pewnie kazdy z Nas to przeżył
Ostatnio edytowany przez kajmar888 (2011-01-19 08:25:58)
a ja kiedyś miałem sytuację tego typu, że akustyk pewnego zespołu przyszedł na FOH i robił swoje za konsoletą, a 5 min później podszedł do mnie, czyli do faceta za konsoletą obok i zapytał:
a ja kiedyś miałem sytuację tego typu, że akustyk pewnego zespołu przyszedł na FOH i robił swoje za konsoletą, a 5 min później podszedł do mnie, czyli do faceta za konsoletą obok i zapytał: " kolego, a ile masz torów odsłuchowych?"... Padłem.... Dla niego Avolites wyglądał jak konsoleta monitorowa!
tego nie przebijecie. Ostatnio miałem event w hotelu, kumpel robił front i monitory z frontowej konsolety, a ja grzecznie obok ze swoim avo po sztuce podchodzi do mnie koleś z zespołu i mówi: Stary dzięki za zajebisty dźwięk, monitory były bezbłędnę, oby jak najwięcej sztuk z Tobą, a ja na to, nie ma za co stary - to moja praca
tego nie przebijecie. Ostatnio miałem event w hotelu, kumpel robił front i monitory z frontowej konsolety, a ja grzecznie obok ze swoim avo po sztuce podchodzi do mnie koleś z zespołu i mówi: Stary dzięki za zajebisty dźwięk, monitory były bezbłędnę, oby jak najwięcej sztuk z Tobą, a ja na to, nie ma za co stary - to moja praca
heh bo to raz
Pierwszy raz "telewizory" zaskoczyły mnie podczas pracy! To się nazywa wjazd na k*rwie! http://wimp.com/steadicamshot/
Pierwszy raz "telewizory" zaskoczyły mnie podczas pracy! To się nazywa wjazd na k*rwie! http://wimp.com/steadicamshot/
LOL
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 10 zapytań ]