extra-guma napisał/a:Chciałem zorganizować koncert Feela na mazurach, jednak po wstępnym obliczeniu kosztów (po negocjacjach cen) okazuje się, że za obsługę techniczną tego zespołu będę musiał zapłacić więcej niż za występ wszystkich pozostałych zespołów na 3-dniowej imprezie. Z całym szacunkiem dla lidera zespołu,ale nie jest już tak rozchwytywaną gwiazdą jak w latach ubiegłych, a do tego otacza się ludźmi którzy wymyślają ridery z kosmosu które spełnia jedna firma w Polsce i dyktuje ceny!! Jeszcze tylko dwa pytania:
1.Niech Pan realizator światła zespołu Feel poda mi nazwę firmy która posiada w swoim magazynie 24szt. Mac 401 ( bo mam jeden wolny termin i te urządzenia wypożyczył bym na DZIEŃ BULWY ZIEMNIACZANEJ)
2. Oficjalnie składam zapytanie kiedy pan realizator zespołu Feel będzie pracował w krainie wielkich jezior mazurskich?Gdzie i kiedy?
Pozdrawiam
Wiec drogi Panie extra-guma tak jak napisal Pan w innym temacie
extra-guma napisał/a:Witam
Jestem osobą odpowiedzialną za organizacje różnego rodzaju imprez kulturalno-rozrywkowych, nie mającą jeszcze doświadczenia na rynku...
Nie ma Pan doswiadczenia na rynku i nie wiem Pan jakie sa realne koszta produkcji koncertu. Rzucanie haslami w stylu "zaplacic wiecej niz za wszystkie inne zespoly na 3dniowej imprezie" jest tak precyzyjne jak miasto w Polsce 400km od Łodzi. Ciekawy jestem ile wedlug Pana kosztuje obsluga techniczna koncertu? Stwierdzenie, że rider spełnia jedna firma w Polsce i dyktuje ceny - na jakiej podstawie Pan tak twierdzi, bo konfrontując to z faktami to mija sie Pan bardzo z prawdą. Firm które bezproblemu podejmują się produkcji tego koncertu jest kilkanaście.
1. Nieskomentuje
2. Mysle, że nie ma problemu żeby go tam spotkac wystarczy wiedzieć gdzie szukać. Tylko pytanie po co...
Tak jak pisze robeq
Jeśli ktoś jest w stanie zapłacić takie koszta o jakich wspominasz i wyjść z zyskiem ,a zespół gra koncerty w dalszym ciągu to jednak chyba są "rozchwytywani". I dalej idąc mają prawo wymagać...
Nadmienie zespół ma się dobrze, koncertów ma bardzo dużo, wszystko jest ok;-)