Temat: 4 DMX - 1 USB interface
Witam !
Są chętni na pudełko co będzie z niego wystawać 5 kabli - 4 DMX out i 1 USB
W środku HUB i 4x USB to DMX z optioizolacją.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam !
Są chętni na pudełko co będzie z niego wystawać 5 kabli - 4 DMX out i 1 USB
W środku HUB i 4x USB to DMX z optioizolacją.
Jak zrobisz żeby działało z GrandMAonPC to tak:D
Jeśli uda Ci się odpalić GrandMA to też chętnie się na to pisze
Rozumiem że spodziewacie się w tym licencji onPC
Dabowski konwerter już działa z onPC, wystarczy cracka wrzucic w odpowiedni folder w onPC, sam mam i używam
Dabowski konwerter już działa z onPC, wystarczy cracka wrzucic w odpowiedni folder w onPC, sam mam i używam
A czy przypadkiem nie również w "odpowiednio stary onPC"?
Będzie działać pod on PC
Ostatnio edytowany przez FreeStyler_DMX (2011-01-12 07:03:26)
mam teraz onPC 6.6 na tym jeszcze ;p nie udało mi się uruchomić ale na wcześniejszej wersji jak najbardziej działało
Generalnie crackowac to można gre, musialo by działać bez cracka żeby to miało sens
ale czy sterownik do tego urządzenia dało by się konfigurować w ten sposób że można by było np. mieć 4 wyjścia albo np. 2 zdublowane (bo czasami łatwiej było by mieć pod ręką taki spliter) i rozprowadzić linię w dwa kierunki)
artmajster myślę, że to bardziej będzie zależne od softu niż samego interface
Dokładnie tak jest! Interface może być produkcji CHINA i i tak zadziała z dobrze napisanym softem! Konwerter USBx4 DMX to byłaby fajna sprawa! Mogła by zadziałać nie tylko ze
Dokładnie tak jest! Interface może być produkcji CHINA i i tak zadziała z dobrze napisanym softem! Konwerter USBx4 DMX to byłaby fajna sprawa! Mogła by zadziałać nie tylko z "PIRATED" GrandMA on PC, ale także z VectorPC ( pozdrowienia dla Vectorka, bo chyba taki miał nick ten Pan od wycinania obudowy konwerterów DMX) i MagicQ ChamSys PC! Ciekawie się zaczyna! A jaki jest przewidywalny koszt?
Lj_Seba napisał/a:Dabowski konwerter już działa z onPC, wystarczy cracka wrzucic w odpowiedni folder w onPC, sam mam i używam
A czy przypadkiem nie również w "odpowiednio stary onPC"?
no ciekawe z kąd Ty i FreStyler macie tego kraka ... ? ;>
mam teraz onPC 6.6 na tym jeszcze ;p nie udało mi się uruchomić ale na wcześniejszej wersji jak najbardziej działało
czy chcesz powiedzieć że na dabie i kraku masz podłączonego 6.6?
Na wersji 6.6 mi nie chodzi ale na jednej z ostatnich wersji jak najbardziej
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 11 zapytań ]