Odp: sylwester
ja sie dowiedziałem ze bedę tatą więc trzeba to uczcić :)
Gratuluję !!
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gratuluję !!
GRATULACJE!!!!! Ja już jestem od 3 lat więc powiem Ci że jest to naj piękniejsze co mnie w moim nędznym życiu spotkało:D Dominik bo tak ma na imię mój syn już nawet zaświecił 2 koncerty w swoim życiu:D:D
To tylko napisz gdzie i kiedy świętujemy??
Napewno sie dowiecie gdzie i kiedy ;-)
i dzieki bardzo !!
Gratulacje ... To sylwester zamieni się w "wieczorek z piątko na wtorek"
A moja firma stwierdziła że nie robi żadnej imprezy i każdy ma wolne - w moim przypadku pierwszy raz od chyba 5 lat się wybawie
no to gratulations ja robię przerwszy plenerek sylwestrowy w swoim życiu także dupę mi zmrozi zdrowo
Ja swój pierwszy plenerek źle wspominam Zmarzłem na kość, aż kabli nie mogłem zwijać tak sztywne paluchy miałem
Ja swój pierwszy plenerek źle wspominam Zmarzłem na kość, aż kabli nie mogłem zwijać tak sztywne paluchy miałem
U mnie z zimowymi imprezami jest odwrotnie... kabli nie moge zwinąć bo wszystko sztywne
A wiecie jak śmiesznie wygląda realizator dźwięku w rękawicach narciarskich??
A wiecie jak śmiesznie wygląda realizator dźwięku
Nie mogłem się powstrzymać
Kilka lat temu na rynku w Wrocławiu podczas rozwijania sprzętu dostałem kijki narciarskie od kolegów żeby hebelkami łatwiej operować
no no..pan od hałasu wyglada jak eskimos siedzący tyłkiem na grzejniku hehe a zamiast palców urzywa soplów z nosa...pozazdrościć ..ja w tym roku niestety siedze w domu ..ale ma to i dobre strony...wkońcu wypoczne i obejrze jak inni sie męczą ..
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 10 zapytań ]