46

Odp: Co i jak? Jak to ugryść...

tzn, wiesz u mnie w firmie są eurolita pary i tak, część diód już nie świeci, część jest spalona, na pewno migają w kamerach. natomiast mają już one ze dwa lata....zwróciły się już kilka razy. Thomasy to to nie są tongue

47

Dobra to w takim razie  piszę 21 sztuk smile

Nie będzie to na duża skale więc będzie ok smile

48

ale bierzesz z tymi podwójnymi nóżkami ?

49

Zastanawiam się czy będę je kładł na podłodze czy ich miejsce docelowe będzie na belkach.

100 zł różnicy na 1 czy 2 nóżkach to dla mnie dużo. Chyba że znajdę coś w granicach 200 z dwiema nóżkami

50

zapytaj czy tamten sprzedający nie ma podwójnych....uwierz mi że będzie pluł sobie w brodę jak będziesz chciał je gdzieś postawić

51

ok dowiem sie.
Kajmar mam jeszcze pytanie czy 2 przewody jeden 12x2,5mm2 i 14x1,5mm2 opłaca się kupić za 500 zł? zakończone 16 pinowymi hartingami. 30 metrów

te 12x2,5 ma 25 metrów i jest zakończony pytką z której mam rozgałęzienie na 3 hartingi

a ten 10 metrowy jest 14x1,5 mm2

Ostatnio edytowany przez coolibeer (2010-11-24 19:56:11)

52

sądze że tak, tylko zobacz czy Twoje dimmery mają gniazda hartingowe

53

ten zestaw jest dedykowany pod te dimery

2 dimery są zabudowane w racku na któym z tyłu są 3 pary hartingów. 2 pod jeden 2 pod drugi i para jedna wolna pod kolejny dimer.

Mam już dwie takie pytki z boxami i okazało się że gościu od którego kupiłem ma jeszcze jedną z zestawem kabla więc zaoferował 500 zł. I dlatego zapytałem

54

no to myślę że ok. sprawdź tylko czy wszystkie kanały Ci śmigają, zarówno w dimmerach jak i hartingach i bierz Panie smile

Ostatnio edytowany przez kajmar888 (2010-11-24 20:04:08)

55

ok smile jeszcze ostatnie pytanie jakie haki do belek na 6 sztuk par oraz na 4 sztuki. Bo jutro będę montował i trzeba coś zakupić. Ile sztuk na belke>?

56

Słuchaj tak na prawde to każdy hak Ci utrzyma, dobre są też aliscafy. Ja bardzo lubie  te haki : http://www.wamat.com.pl/index.php?modul … amp;id=146 są nie do zarżnięcia, solidne, dobrze trzymają nawet jak urządzenia nie zwieszasz tylko mocujesz w jakiejś dziwnej pozycji no i mają blaszkę dzięki której nie kaleczysz kraty wink

57

2 sztuki na belkę  2 metrową z 6-cioma parami wystarczą?

58

bez problemu, nawet nie drgną smile

59

Ja osobiście polecam te haki:
http://flash-butrym.pl/sklep/product_in … 849b6da5c6
lub tak samo wyglądające tylko lepiej wykonane z firmy Work (mediam).

Dobrze się je mocuje i można zamocować urządzenie belkę w dowolny sposób (nie zjeżdżają)

60

To już wysyłam zamówienie na 16 sztuk smile Dzięki za info. Pewnie kupiłbym jakieś z allegro smile