Odp: Pilot 3000 Manual Cue
Nie powinno tak byc chyba ze obydwa flasze dotycza tego samego parametru.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie powinno tak byc chyba ze obydwa flasze dotycza tego samego parametru.
Jeden flesz jest od dimmera od neonów niebieskich, drugi od czerwonych, trzeci od dimmera od parów 36...
i jak wciskasz je wszystkie 3 naraz to który się odpala ??
A to akurat różnie, ale przeważnie czerwone neony.
wszystkie 3 flashe sa na manual cue ?? neony sa sterowane jako dimery czy rgb+dimer ? i sprawdz czy przypadkim zapiujac kolejne cue nie zapisales zerowej wartosc dla dimera parow 36 w flashu neonow.
No rozumiem jutro rano będę w klubie to sprawdzę. Neony są sterowane dimmerem.
Tak więc sprawdziłem i jednak nie zrobiłem CLEAR ALL przed pisaniem następnych CUE
W ogóle możliwe, że będzie zmiana sterownika, a ten pojedzie do innego klubu.
Tak więc co byście polecali do klubu? Przedział cenowy ja wiem jakoś 10 - 15 tysięcy.
slowik666, Ty masz jakąś instrukcje w języku polskim czy tylko angielskim?
Pozdrówki
Tak więc sprawdziłem i jednak nie zrobiłem CLEAR ALL przed pisaniem następnych CUE
W ogóle możliwe, że będzie zmiana sterownika, a ten pojedzie do innego klubu.
Tak więc co byście polecali do klubu? Przedział cenowy ja wiem jakoś 10 - 15 tysięcy.
slowik666, Ty masz jakąś instrukcje w języku polskim czy tylko angielskim?
Pozdrówki
Avolites Pearl
Avolites Pearl
A która dokładnie wersja?
Też myślałem o Perle
midams napisał/a:Avolites Pearl
A która dokładnie wersja?
Też myślałem o Perle
Nawet masz w tej chwili na allegro Avo 2000
http://allegro.pl/avolites-pearl-2000-c 20827.html
Pewnie jak dasz 12000 to bedzie dobrze!
Wiem to nie MA ale nie dostaniesz za tą cenę grandMA
Jak pracowałeś na pilocie to poszukaj używanej regi 2048 pro szybko się do niej przyzwyczaisz albo dozbieraj trochę kasy i kup nowa stół godny polecenia i wydanej kasy.
Co do instrukcji to miałem kiedyś angielska ale teraz już chyba nawet tej nie mam.A w polskiej brakowało kilku rzeczy z tego co pamiętam wiec tez nie jest za dobrym rozwiązniem.
Zedytuje a co nie będę pisał nowego posta.
pracowałem na avo tigerze (jeśli soft sie różni od Perły w co wątpię to przepraszam) fajnie można sobie rolka poprzewracać i w ogóle
Ale jakoś nie widzę tego w klubie z prostego względu jakim w tigerze był kluczyk , który utrudniał pisanie programów live(zawsze zapisuje się coś czego nie chcemy bo w trakcie pisania coś klikneliśmy:))do tego efektor bez rewelacja i obsługa nie tak "przejrzysta" jak pilota.
Fakt Ma za to nie dostaniesz ale avo z przed dziesięciu lat tez nie jest rozwiązaniem.
Ostatnio edytowany przez slowik666 (2010-11-17 00:39:32)
Wszystko fajnie tylko denerwujące jest gdy podczas zwalniania programu flesze mi przez chwilę nie chodzą
Tzn jak zmieniasz speed w qlist tak?
Spróbuj fade time in programu zmienić na 0 choc nie jest to rozwiązaniem ale powinno pomóc.
Dobra mały powrót ... jeśli się źle zapisuje program (nie na tej stronie) to sprawdź czy przy przełączaniu stron miałeś aktywny quelist z numerem strony na którą przechodzisz. Już raz się tak przejechałem jak to pięknie i misternie ułożony plan zaprogramowania sterownika poległ w gruzach bo tego nie wiedziałem a doszedłem do tego w połowie imprezy.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 10 zapytań ]