Odp: szkolenie spark
jak by nie było Kacper, chyba kilku chętnych się znajdzie
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak by nie było Kacper, chyba kilku chętnych się znajdzie
Napiszcie na adres firmy, mail przejdzie dalej do właściwej osoby i będziecie się umawiać bezpośrednio z kompetentną osobą co do możliwego terminu i ceny.
Nie widzę sensu mojego pośrednictwa w tym momencie - nie znam się na Sparku, więc nie ja bym prowadził takie szkolenie.
spark to fajny stolik oczywiście 4D
Napiszcie na adres firmy, mail przejdzie dalej do właściwej osoby i będziecie się umawiać bezpośrednio z kompetentną osobą co do możliwego terminu i ceny.
Nie widzę sensu mojego pośrednictwa w tym momencie - nie znam się na Sparku, więc nie ja bym prowadził takie szkolenie.
Tak zrobiłem i czekam na odzew
kolegi i koleżanki. Napisałem do ltt i P. Jarząbek odpisał że trzeba powiedzieć kiedy, z jakiego zakresu, czy mamy swój stół dla ilu osób i na kogo fakturować. co Wy na to ?
jakie koszty takiego szkolenia?
koszty zależą od tego co napisałem w poście....ilu nas będzie , czy mamy swój stół itd.
Chciałbym troszkę odświeżyć temat.
Jestem nowy, wiec trzeba się po udzielać tutaj Pisałem do shoollightu o szkolenie co do tego stołu, ale niestety nie przeprowadzają.... napisałem tez do ltt, ale odpowiedzi nie otrzymałem jeszcze. Wiec możne ktoś z kolegów chciałby przeprowadzić takie szkolenie? Zmieniłem pracodawce i aktualny posiada sparka d4, a ja jestem zielony w obsłudze tego stołu,....
Antczakus, skąd jesteś?
Jestem z Zgierza, to jest miasto sąsiadujące z Lodzia:) masz może jakieś informacje o szkoleniu?
Jaką drogą było wysłane zapytanie do LTT o szkolenie? kiedy? jaki adres?
Ja tez z chęcią przeszedł bym się na szkolenie ze sparka, Antczakus jak byś coś znalazł daj mi znać:)
http://www.ltt.com.pl/szkolenia
Przyszło mi na myśl, że jeśli mail był napisany ltt pl zamiast ltt com pl, to taki mail trafił "w próżnię", bo poszedł na serwer zupełnie innej firmy.
Wysłałem maila do ltt w środę, na adres pawel.j@ltt.com.pl. Do dnia dzisiejszego odpowiedzi brak
Do dnia dzisiejszego odpowiedzi brak
Ale będzie
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 10 zapytań ]