Temat: Biblioteka urządzeń WYSIWYG r22
Może ktoś udostępnić aktualną bibliotekę urządzeń do WYS r22? Najbardziej zależy mi na Alpha Beam 300.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może ktoś udostępnić aktualną bibliotekę urządzeń do WYS r22? Najbardziej zależy mi na Alpha Beam 300.
Mogę Ci wysłać bibliotekę tyko jest mały problem Cast się zabezpieczył na tą okoliczność po dodaniu pliku do biblioteki program wywala błąd:((
Nie ma "dodawania plików do biblioteki". Nie ma rozdziału między biblioteką a programem. Nowsza biblioteka oznacza nowszą wersję programu.
Kacper tu się mylisz nie działają tylko urządzenia multimedialne oraz zaawansowane techniczne.
Da się wsadzić uradzenia z wyższych wer. Trzeba tylko pominąć parę plików identyfikujących wersje i zaimportować odpowiedni plik z lista urządzeń.
Nie tyle mylę, co opisuję oficjalną politykę. Wiem o tych wybiegach i kombinacjach.... i wiem dlaczego "akurat R22".
Co do r 22 tez wiem ze to last wersja z "możliwością". Ale wystarczy zrobić copy i paste dane urządzenie do softu do tego plik z lista urządzeń i będzie chodzić - jak zle zaimportujemy urządzenie lub plik biblioteki to nam się libary wysypie
Sam tak robiłem przez jakiś czas lecz na dzień dzisiejszy uboższy o 8 tys ale mam oryginalnego dongla do design a już 26 kompilacja się szykuje
Ostatnio edytowany przez vandj (2010-11-01 09:58:26)
O to nawet nie wiedziałem na szczęście używam legalnej wersji wiec takie patenty nie sa mi potrzebne
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 10 zapytań ]