Temat: Jem ZR 33/44
Otóż to czym jest spowodowane że raz działają płynnie pod suwaczkiem,a drugim razem jest na 14% i plują jak głupie?
Ostatnio edytowany przez midams (2010-10-27 21:10:48)
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Otóż to czym jest spowodowane że raz działają płynnie pod suwaczkiem,a drugim razem jest na 14% i plują jak głupie?
Ostatnio edytowany przez midams (2010-10-27 21:10:48)
Regulacją urządzenia
Regulacją urządzenia
Kiju,a jak do niej dotrzeć?
Zachowanie trochę takie jakby coś nie tak było z płynem.
midams napisał/a:Otóż to czym jest spowodowane że raz działają płynnie pod suwaczkiem,a drugim razem jest na 14% i plują jak głupie?
Zachowanie trochę takie jakby coś nie tak było z płynem.
czyli mam zaaplikować dawkę Jemowego fluidu ?
A jaki płyn został użyty?
To ten dziad:
Tylko że czesto bywa że działa ZR działają dobrze na suwaku,a pytam bo trafił mi się swietlik któremu się to nie podobało że tak pracują ( 10% suwak - 100 % pracy maszyny )
Nic dziwnego że pluje. Płyn i maszyna raczej nie pasują do siebie parametrami. Ja bym się dziwił gdyby w pełni sprawnie zadziałała w pełnym zakresie.
Obecne maszyny Martin działają trochę inaczej jak innych firm oraz dawne maszyny Martin. Teraz mają mniejsze moce grzałek na rzecz wykorzystania efektu atomizera.
Nic dziwnego że pluje. Płyn i maszyna raczej nie pasują do siebie parametrami. Ja bym się dziwił gdyby w pełni sprawnie zadziałała w pełnym zakresie.
Obecne maszyny Martin działają trochę inaczej jak innych firm oraz dawne maszyny Martin. Teraz mają mniejsze moce grzałek na rzecz wykorzystania efektu atomizera.
Czyli kompletna zmiana diety u ZRki na JEMa
Jeżeli płyn z eurolite to tylko wersja P ale i tak to nie będzie to...
Do maszyn Antari płyn eurolite P jak najbardziej polecam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 11 zapytań ]