Odp: Martin Atomic Color Changer
6 kanałów z kolorkami?? 4 na strobo , jeden na kolor A jeszcze jeden na co ?? nie mów ze gobo
Ostatnio edytowany przez bart_krk (2010-05-26 08:36:32)
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Oświetlenie inteligentne » Martin Atomic Color Changer
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
6 kanałów z kolorkami?? 4 na strobo , jeden na kolor A jeszcze jeden na co ?? nie mów ze gobo
Ostatnio edytowany przez bart_krk (2010-05-26 08:36:32)
Mój pomysł jednak lepszy.
Zmieniacz i Atomic do zasilania. Każdy Atomic na adres 1 i podłączony przez DMX do swojego zmieniacza. Adres główny ustawiasz na zmieniaczu (także przez RDM), a zmieniacz sam przenosi odpowiednie kanały DMX z ustawionego w nim adresu na kanały 1-4 do Atomica, oraz dodaje kanał na kolor.
zmieniacz może pracować w trybie 2 kanałowym. z tego co pamiętam są to 1 color, 2 prędkości wentylatorów i chyba reset ale tego nie jestem pewien - zawsze jadę na 1 .
A jakie są ustawienia domyślne?!
Przy wszystkich realizacjach TV które kojaże chodzą w 1ch, natomiast ten 1% to Teatr w Anglii gdzie spotkałem je właśnie w trybie 2ch żeby nie szuszczały
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 11 zapytań ]