Temat: Dżem
Rider techniczny zespołu Dżem (light + sound)
www.dzem.com.pl/pdf/dzem_rider.pdf
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Ridery polskich wykonawców - oświetlenie do 2012 » Dżem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Rider techniczny zespołu Dżem (light + sound)
www.dzem.com.pl/pdf/dzem_rider.pdf
vandj ostatnio widziałem ich koncert w augustowie i poszło na głowach FL 710 chyba beam, robiko robiło z białegostoku.
http://radio5.com.pl/video/145,film,lat towie.html
Ostatnio edytowany przez MaciejP (2010-09-02 13:39:50)
Akustyk jak i oświetleniowiec to bardzo ugodowi i wspaniali ludzie.
Dla mnie to mogą grac nawet przy świecach i tak będzie 20 na 10:)
Ostatnio edytowany przez vandj (2010-09-02 14:16:53)
Tu się z tobą zgodzę, tylko kwestia jest taka, że raidery czasem są za mocno naciągane. Czasem nie ważne na czym zaświecisz, abyś to zrobił efektywnie. Nie każdy to potrafi, a czasem z tego co widzę też jest tzw. lenistwo i jazda po schemacie. Tak jak Maleńczuk w zeszły piątek fajnie ale bez żadnej werwy. A mieli czym po świecić.
O kurcze, jezeli chodzi o Malenczuka w Augustowie to ja robilem, przykro mi ze Ci sie nie podobalo..:( Postaram sie poprawic przy najblizszej okazji:)
Krzysztof bez urazy, przelałem swoje wrażenie. Super były tylko momenty. Ale było czym po świecić.
Na Dżemie w Augustowie było 24 beam'y Elation. I w sumie jak na tyle sprzętu to myślałem, że będzie troche lepiej.
P.S. MaciejP ty z Augustowa jesteś?
Nie daleko Augustowa mieszkam. Rzadko mi się zdarza, że mam czas by być na takim koncercie, ale Dżem i Maleńczuk byli akurat w piątek
(czasem luźniejszy dzień tygodnia). Ogólnie fajnie to wyglądało.
WITAM WSZYSTKICH Z OBSŁUGI SCENICZNEJ. ZWŁASZCZA OŚWIETLENIOWCÓW. WIDZĘ, CZYTAM POSTY I CHCIAŁBYM DODAĆ COŚ OD SIEBIE. MYŚLĘ ŻE TO NIE TYLKO POMOŻE WIELU OŚWIETLENIOECOM, ALE WZNIESIE ICH NA WYŻSZY PUŁAP. PANOWIE WŁAŚNIE DOCZEPIAM WAM SKRZYDŁA I TYLKO OD WAS ZALEŻY CZY Z TEGO SKOŻYSTACIE. LINK PONIŻEJ WSKAZUJE DROGĘ
http://vectorpc.pl.tl/VECTOR-PC.htm
Ostatnio edytowany przez dziordzio (2010-09-27 18:54:51)
WITAM WSZYSTKICH Z OBSŁUGI SCENICZNEJ. ZWŁASZCZA OŚWIETLENIOWCÓW. WIDZĘ, CZYTAM POSTY I CHCIAŁBYM DODAĆ COŚ OD SIEBIE. MYŚLĘ ŻE TO NIE TYLKO POMOŻE WIELU OŚWIETLENIOECOM, ALE WZNIESIE ICH NA WYŻSZY PUŁAP. PANOWIE WŁAŚNIE DOCZEPIAM WAM SKRZYDŁA I TYLKO OD WAS ZALEŻY CZY Z TEGO SKOŻYSTACIE. LINK PONIŻEJ WSKAZUJE DROGĘ
Nie no normalnie kolega mi zmienił całe życie....wow....darmowy soft ze strony Compulite wgrany na lapa....spać nie będę mógł!
Myślę ze wyszło mega pozytywnie
http://www.grudziadz.twoje-miasto.pl/coBylo,127,-1
12x Mac 700
9x CP SC 575
14xButrym
3x Aromic + CCH
2x ACL 64
6x Blindy
8x CP SC 300 (front) delikatnie brakowało tego frontu ale nie było widać skrzyni, piecy itd itp same postacie co tez daje na plus
I już wiem ze robię następne 2 koncerty
Ostatnio edytowany przez vandj (2010-11-25 08:28:55)
Ja 11 grudnia gram z panami na MTP
Bardzo ładnie ! pogratulować Koledze
Fajnie świecą CP SC 300
Co do CP 300 innych nie było wolnych na ten termin ale i tak dają rade lepsze to niż konwencjonalia.
Mi8 się podobało bo było widać tylko postać a nie 30 innych rzeczy
Ostatnio edytowany przez vandj (2014-06-05 13:23:18)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 11 zapytań ]