Odp: Konsola LT-Light Hydra Spirit
Mi najbardziej spodobało się zdjęcie przedstawiające gniazda dmx, szczególnie kwestia ich obudowania gdzie IN jest nieco przesłonięte przez plastikowy panel
Ostatnio edytowany przez Pan Lis (2010-10-01 23:48:15)
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mi najbardziej spodobało się zdjęcie przedstawiające gniazda dmx, szczególnie kwestia ich obudowania gdzie IN jest nieco przesłonięte przez plastikowy panel
Ostatnio edytowany przez Pan Lis (2010-10-01 23:48:15)
Specyfika obudowy - pudełka po wkrętarce niepozwoliła na używanie gniazda IN, jeżeli chcesz używać gniazda in musisz kupić droższą wkrętarkę
Ostatnio edytowany przez kiju (2010-10-01 23:53:14)
Moze nieco rozjasnie
tak pomyślałem " a podrąże temat tej fantastycznej konsoli " powiedz no mi kolego vektorek cóż takiego innowacyjnego ma ta konsola...
Zapewne innowacja tkwi w dziurze ... Po wstepnej analizie fotek w.w urzadzenia doszedlem do wniosku ze wczesniej wspomniana dziura musiala zostac "NAWIERCONA" majzlem popedzanym mlotkiem
Czym wyprzedza urządzenia Grand ma, Compulite, Avolites.
Podejrzewam ze ma wbudowanego "fabrycznie" pasjansa oraz sapera
otwór został wykonany też po to by chłodzić cały układ enttec-a . nasza wspaniała konsoleta tak obciążała układy scalone fabrycznie zamkniętego konwertera ze bidulek się zza bardzo grzał ... a ponoć jest już też kilka modeli tego cacka bosch vecktorPC , vector PC manita, deWalt vectorPC , są też wersje typowo do rentalu ,vector PC ramirent
No i juz wszystko jasne
Ja polecam ramirenta
chyba namówię swoją firmę na zakup, ale nie jednej konsoli a trzech....a co tam. dobrego nigdy za wiele ciekawi mnie tylko czemu pan vektorek milczy
chyba namówię swoją firmę na zakup, ale nie jednej konsoli a trzech....a co tam. dobrego nigdy za wiele ciekawi mnie tylko czemu pan vektorek milczy
Może bana dostał od Michała
Pewnie zajety wykrawaniem otworow w enttec'ach
zapewne od tego ma już ludzi w swoich fabrykach a otwór wykrawany jest maszyną CNC z największą precyzją inżynierów NASA
Swoją drogą miał zaszczyt ktoś pracować na lt-light hydra? ja się otarłem o ten wynalazek
Swoją drogą miał zaszczyt ktoś pracować na lt-light hydra? ja się otarłem o ten wynalazek
Nie słyszełm nic dobrego o tym stole. Albo inaczej wypowiadała się o nim osoba która mało o nim wie wieć w tym cała sprawka. A mnie bardzo ciekawi wieć chętnie bym go potestował
w sumie nic dobrego o nim nie można powiedzieć...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 12 zapytań ]