Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Temat: efekty
witajcie,
chciałbym zapytać w jaki sposób zrobić efekt przelotu białego koloru na spotach, albo washach innego koloru np. czerwonych albo niebieskich ? czy to jest efekt na parametrze tarczy kolorów?
chodzi mi o coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=NcxnWPwylEw w tym wypadku taki efekt, jest zapięty na beamach
Odp: efekty
na tarczy kolorów to zrobisz to tylko gdy przykładowy niebieski sąsiaduje z białym na tarczy. Możesz to zrobić albo na generatorze efektów korzystając z CMY, lub zwyczajnie stworzyć chase-troszkę więcej klepania ale spokojnie chasem ogarniesz coś takiego
Chyba tez istotne jest jaki stół i jakie urządzenia... Może napisz.
Michał Bystrzycki
--------------------
właśnie, jest to dosyć istotna rzecz.... ja mówiłem o sposobach zrobienia efektu dla Avolites
- vandj
- Dużo pisze
- Nieaktywny
robisz dwa oczka łańcucha, biały i next niebieski (lub pierwszy kolor jaki jest po white w tarczy kolorów)
Chodzi mi o zrobienie takiego efektu na świni dwójce/ chamsysie bo soft jest podobny. Jeżeli chodzi o glwy bedą to beamy 300 w liczbie czterech. Jako chaser oczywiście można to zrobić ale wolałbym zrobić konkretny efekt który moznaby przywolac w dowolnym momencie. Podejrzewam ze skoro miałoby się to zminac płynnie nalezalby użyć tablicy sin. Ale nie wiem na jakim parametrze. Głowy maja cmyka...
Posty [ 6 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 7 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.