@bart_krk Tryb 1 na dwójce wygląda i działa jednakowo jak oryginalna jedynka... chyba że działa sprawniej dzięki silniejszemu komputerowi i dyskowi SSD. Przykładowo 2xBackup chodzi zdecydowanie sprawniej
Wersje softu najlepiej jakby były identyczne Od dwóch miesięcy bieżącą wersją jest 6.52
Będzie fullsize? A nie light? W sumie byłem na urlopie to może coś przegapiłem
@kiju - Żadna porażka. Tak po prostu musi być, aby opisy enkoderów były równo z enkoderami. To samo dotyczy przycisków widoków.
Podobnie na drugim ekranie (w konwencji gma2 jest to ekran 3, bo ekran 1 to ten mały multitouch) okno nie zajmuje całego ekranu, aby etykiety executorów były równo z suwakami executorów.
Pomyślałeś jak by to było gdyby tak beztrosko rozszerzyć okno nie patrząc na regulatory? To by dopiero była porażka.
Oni tam w MA Lighting naprawdę są łebscy.
Zgodzę się że warto zająć się trybem 2 jak można. Już naprawdę dużo zrobiono i większości powinny wystarczyć funkcje w dwójce, ale jeszcze nie wszystkie funkcje z 1 mają odpowiedniki w 2.
onPC 2 niepraktyczne i niewygodne? Nie zgadzam się. Na pewno jest inne, ale nie jest gorsze.
Jest o wiele lepsze funkcjonalnie od onPC1, trzeba tylko przełamać się wobec przyzwyczajeń, bo faktycznie jest inne.
Bardzo wiele pracowałem na onPC2 i przygotowywałem prezentacje do grandMA2.
I tak używałem tylko jednego monitora, a przy większej ilości monitorów onPC2 dystansuje jedynkę jeszcze bardziej.
Ostatnio edytowany przez KacperP (2010-07-26 21:05:46)