Temat: Par 64 a 56 ?
Witam.
Mam prawdziwy problem,mianowicie planuje zakup 8-16 sztuk Parów Ledowych, będą służyły głownie do dekoracji, podświetlania ścian, konstrukcji aluminiowych itp. W poszukiwaniu natrafiłem na wiele firm, po przejrzeniu forum doszłem do wniosku ze najlepszym zakupem będzie Flash lub American DJ i tutaj zaczynają sie moje pytania.
1. Czy Par 56 wystarczy do podświetlenia np ściany, dodam ze bardzo mi zależny aby snop światła dotarł do sufity i nie zginał w połowie ściany
2. Czy ktoś miał styczność lub porównał Pary takich firm jak Scanic czy Cheavy, ta druga markę widziałem na filmach powiem ze naprawdę dobrze świeca aczkolwiek cena 480 zł za Par64 to sporo.
3. Czy warto inwestować w Pary Scanica lub Cheavy, ponad 100-150zł za sztukę więcej, czy tez możne nie warto ponieważ Flash świeci podobnie a skoro kosztuje sporo mniej to poco przepłacać?
4. Czy Pary 64 nie będą za duże, trochę mnie martwi ze ludzie mogą się o nie potykać ale może to tylko moje chore spojrzenie na ten temat.
5. Ostatni temat to transport, macie jakieś dobre,wygodne i sprawdzone casy na Pary?
Proszę o pomoc ponieważ sam już się pogubiłem w własnych myślach