Odp: Wizualizacja
No czyli dobrze pamiętałem. A co do demo to faktycznie wydaje mi się że to się nie uda.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No czyli dobrze pamiętałem. A co do demo to faktycznie wydaje mi się że to się nie uda.
kiju napisał/a:Nie wiem czy adresy IP nie muszą się różnić tylko ostatnią cyfrą. czyli 90.10.10.0 i 90.10.10.1 naprzykład.
Zdecydowanie muszą
Niekoniecznie. To zależy od maski sieciowej. Vector jest dość liberalny pod tym względem. Ja pamiętam że wystarczała zgodność pierwszej liczby IP, gdy maska była 255.0.0.0.
tak więc ustawiłem adresy tak jak pisał kiju
90.10.1.10 i 90.10.1.11
i działa
nie wiem czy to była tego wina, ale śmiga aż miło
dzięki za pomoc
teraz święta za wygiem
To się cieszę że działa:)
Masz demo Wysiwyga prawda?
Powiedz, z jakimi plikami show możesz pracować w demie? Tylko z tymi, które są dostarczone z instalką (samples) tak?
Z tego co ja wiem działa wszystko po za opcją zapisywania ... ale nie gwarantuję w 100% że tak jest
Masz demo Wysiwyga prawda?
Powiedz, z jakimi plikami show możesz pracować w demie? Tylko z tymi, które są dostarczone z instalką (samples) tak?
Nie zapiszesz i nie zobaczysz w perform
Dobry.
wyskrobałem coś i renderuje to by było łatwiej używam managera randerów
i co ciekawe 4 rdzeniowy procek 4 giga ramu (wykrywa tylko 3,25 ale jak wiemy w xp nie przewidywano więcej
100% procesora i 1 giga ramu zjada menager, czas randeringu jednej bitmaty 47 godzin aż tyle potrzebuje na detale czy przesadziłem z jakością ?
Ostatnio edytowany przez vandj (2010-10-22 11:45:33)
Jeśli Wysiwyg to raczej coś przeskrobałeś...
Witam, czy Waszym zdaniem Enttec DMX USB Pro byłby dobrym interfejsem (Art-Net) do połączenia SunStripów Active w Matryce i podpięci do komputera?
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 10 zapytań ]