Temat: Proxima px 100
Witam.
Jestem tu nowy i nie wiem czy w dobrym miejscu pytam.
Mam pytanie co myślicie o takim sterowniku jak Proxima px 100?
Jest to dobry wybur?
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Jestem tu nowy i nie wiem czy w dobrym miejscu pytam.
Mam pytanie co myślicie o takim sterowniku jak Proxima px 100?
Jest to dobry wybur?
Mały ten sterownik. - jeżeli chodzi o parametry. Najbardziej nadaje się do jakiegoś lokalu gdzie są konwencjonalia sterowania dimera lub małych efektów dmx - mamy tylko 54 kanały + strobo. Na sztuki gdzie tylko są pary - w sam raz.
Czyli ogułem nie zabardzo.
A co powiecie o Mirage Px111?
To zależy co chcesz na nim robić...
Mam 4 skanerki, strobo i laser.
Starczy. w zupełności. Red line to 16 urządzeń 16 kanałowych lub 32 urz. 8 kanałowe.
Tylko jest problem teraz sie dopiero doczytałem. Ten sterownik jest 8 kanałowy a ja mam laser 10 kanałowy.
Ale wtedy kanał 9 i 10 wchodzi Ci jakby w steronwiku na koljen eurządzenie czyli jak masz laser 10 kanałowy i wpisujesz go np na pierwszy kanał to konczy się na kanale 10 wogóle ale na 2 kanale drugiego urządzenia, wtedy koleje urządzneie wpisujesz na kanał 11 czyli 3 kanał drugiego urządzenia
zle odczytałem ... chodzi o mirage black (old) ta to tak jak kolega wyżej czyli adresujesz skanery, strobo i na końcu laser gdzie laser jest na urządzeniu 5 i 6...
Ostatnio edytowany przez vandj (2009-11-09 08:05:28)
KOlega ? ;> heh
No co?? traktuje Cie jak Chłopa
to chyba dobrze? jest pełne równouprawnienie.... jesteś babochłopem w zespole elwoforum
Mhm W sumei podoba mi się to bardziej niż to, że czasem ktos mi na siłę nie pozwala czegoś podnieść.. I myśli, że przez to jest prawdziwym facetem -.-
Mhm W sumei podoba mi się to bardziej niż to, że czasem ktos mi na siłę nie pozwala czegoś podnieść.. I myśli, że przez to jest prawdziwym facetem -.-
Kiedyś docenisz ludzi którzy chcieli Cię kiedyś wyręczyć w podnoszeniu rzeczy - gdy zaczną się problemy z kręgosłupem ....
Alicja napisał/a:Mhm W sumei podoba mi się to bardziej niż to, że czasem ktos mi na siłę nie pozwala czegoś podnieść.. I myśli, że przez to jest prawdziwym facetem -.-
Kiedyś docenisz ludzi którzy chcieli Cię kiedyś wyręczyć w podnoszeniu rzeczy - gdy zaczną się problemy z kręgosłupem ....
Jak się zaczną to nie będę miała nic przeciwko ;] Ale póki co zdrowie i krzepa mi dopisuje wiec jest ok MAN
Jak się zaczną to nie będę miała nic przeciwko ;] Ale póki co zdrowie i krzepa mi dopisuje wiec jest ok MAN
Pogadamy jak się zaczną ... i będziesz "pluła sobie w brodę" że tak kiedykolwiek powiedziałaś
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 10 zapytań ]