Odp: Zjazd
byle by był 10 dniowy
zaczniemy od ogniska a skończymy na pożarze lasu
jestem za
A mnie też byście przyjęli? Chętnie poznam ludzi w tym fachu i może się wiele dowiem
taa pożar lasu jedno najpierw zgasić słonce i dopalić ksieżyc
Legallmusic
wróbelki, las... balkon romeo
Trzeba zrobić wieczorek z piątku na wtorek.
no prosze prosze... nie poznaje kolegi....
Sprawdź i zapytaj www.x-art.pl
wróbelki, las... balkon romeo
hehehe dobre
ja jestem za ale sezon sie zaczyna więc raczej wszyscy w rozjazdach będą ale temat przedni i jestem skory do poświęceń
byle nie w weekend!!! ale pomysl jest bardzo ciekawy, popieram
Widzę że temat nie ruszył się do przodu od roku. Może ruszymy ten temat od nowa. Tylko ja osobiście bym proponował aby umieścić ten temat bezpośrednio na stronie głównej forum wtedy będzie większe zainteresowanie.
widzę że temat zjazdu umarł - Może by go ruszyć odnowa ?
Ostatnio edytowany przez Karolus (2012-02-21 09:00:34)
stanowczo należy o to zadbać.. chętnie się przyłączę, żeby nie było zbyt szowinistycznie a swoją drogą jak już przyjdzie co do czego to powstaje pytanie gdzie? przynajmniej województwo ustalmy
Panowie, kto się pisze?
Ja być chętny Niestety propozycji co do miejsca nie mam
tak się składa, że jest tu sporo ludzików różnych miejsc więc i tak potrzebny będzie jakiś kompromis.. a tak w ogóle, to początkowy pomysł dotyczył ogniska i nie wiem, czy nam na to teraz pogoda pozwoli
jakby co w warszawie zawsze się miejsce znajdzie
Ja proponuje założyć temat tylko z listą wpisową gdzie każdy poda tylko miejscowość lub województwo z którego jest i wtedy lokalizacje można wybrać tak aby jak najmniej osób musiało wyjechać ze swojego województwa. Co do dnia tygodnia proponuje wtorek lub środę. A temat z ogniskiem to chyba byłby niewypał. Tu moja propozycja brzmi żeby wytypować jakąś restauracje lub bar i wtedy kto przyjedzie to przyjedzie i obędzie się bez jakichkolwiek wpisowych itp.
tylko czy uzbieramy odpowiednia ilość chętnych ??
Ostatnio edytowany przez Karolus (2012-02-21 12:31:50)
jestem stanowczo za chyba najłatwiejsza opcja jeśli chodzi o organizację