Temat: iPHONE - grand MA
Miał ktoś z was przyjemność pracować w takiej konfiguracji? Jak się to sprawuje?
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Miał ktoś z was przyjemność pracować w takiej konfiguracji? Jak się to sprawuje?
A to wogole dziala na IPHONIE?
Z tego co sie orientuje to wersja GMA Remote nie jest chyba przewidziana na badziewko o nazwie IPHONE a tylko na PPC z Windowsem Mobile na pokladzie aczkolwiek moge sie mylic
Istnieje wersja gMA Remote na iPhone do darmowego ściągnięcia w sklepie firmy Apple... (iTunes się chyba nazywa)
iTunes o ile mi wiadomo służy do odtwarzania/przetwarzania (itd.) audio
Chodzi dokładniej o "iTunes Store".
iTunes Store jest do muzyki wrzucania na iPoda i iPhone. To koledzy dzięki za info. Będzie trzeba popytać kolegów z zachodu. Co z czym ugryźć by działało.
Ty chcesz świecić czy szpanować, że możesz ruszać światłem telefonem?
iTunes Store jest do muzyki wrzucania na iPoda i iPhone. To koledzy dzięki za info.
http://www.lightpower.de/PDB/Support/So
0store.pdf
MA Lighting twierdzi że to iTunes Store ma to oprogramowanie... ja z tym nie planuję polemizować, zostawiam to Tobie.
midams napisał/a:iTunes Store jest do muzyki wrzucania na iPoda i iPhone. To koledzy dzięki za info.
http://www.lightpower.de/PDB/Support/So 0store.pdf
MA Lighting twierdzi że to iTunes Store ma to oprogramowanie... ja z tym nie planuję polemizować, zostawiam to Tobie.
Już się dowiedziałem i iTunes zarządza iPhonem i dodali tylko wtyczkę remote'a od MA i działa. Lecz do tego trzeba dokupić jeszcze routera WiFi i skonfigurować ze stołem. Przepraszam i zwracam honor
http://www.youtube.com/watch?v=AN6_ypJt re=related
Tak myk miałem na myśli
Pytałeś się o iPhone. HTC Touch Diamond jest na Windows Mobile.
To co w końcu miałeś na myśli?
Jeśli chodzi o wersję Windows to ona po prostu działa (także z onPC), jest też emulator remote dla zwykłego PC.
Opis używania zdalnego sterowania jest w instrukcji konsolety.
Pytałeś się o iPhone. HTC Touch Diamond jest na Windows Mobile.
To co w końcu miałeś na myśli?Jeśli chodzi o wersję Windows to ona po prostu działa (także z onPC), jest też emulator remote dla zwykłego PC.
Opis używania zdalnego sterowania jest w instrukcji konsolety.
To podałem tylko dla przykładu. Wiem już ze WM jest stabilniejszy w tej kwestii
To podałem tylko dla przykładu. Wiem już ze WM jest stabilniejszy w tej kwestii
Jeżeli myślisz że WM jest STABILNIEJSZY od OS'a który na iphonie to się grubo mylisz kolego. Widać nigdy nie miałeś żadnego (palmtopa, palmfona) który działał pod kontrolą WM
Zaczyna się robić off-topic.
Jako że remote jest darmowy to co stoi na przeszkodzie samemu pobawić się?
Nie gryzie
Zaczyna się robić off-topic.
Jako że remote jest darmowy to co stoi na przeszkodzie samemu pobawić się?
Nie gryzie
Ja bym wolał pobawić się MA2 na żywo ;P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 12 zapytań ]