Odp: MUSIC MEDIA 4. Targi Instrumentów, Sprzętu Muzycznego 25-27.09.2008
Ba! Nawet naszego lokalnego Elwo nie ma
Ja na 100% zaatakuje stoisko PCE bo mam trochę pytań o ich rozdzielnie
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Informacje o testach, pokazach, imprezach dla oświetleniowców » MUSIC MEDIA 4. Targi Instrumentów, Sprzętu Muzycznego 25-27.09.2008
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ba! Nawet naszego lokalnego Elwo nie ma
Ja na 100% zaatakuje stoisko PCE bo mam trochę pytań o ich rozdzielnie
O kurcze dzięki kiju tego nie zauważyłem ale to wszystko przez ten zabiegany świat hehe....
No zobaczymy jak to z tą jakością będzie w tym roku...
Ja powiem szczeże cały czas zastanawiam się czy jechać i coraz mocniej przekonuje się że to nie ma sensu
Totalne puchy, nic ciekawego po 1/2 h obszedłem wszystko i tyle. Jedyne co jest warte uwagi to czarna seria PCE. Targi mocno słabę... Ciekawe czy sie za rok odbędą ...
Potwierdzam PORAŻKA na całej linii...
-powierzchnia wystawiennicza (nie licząc pawiloniku z gazetkami) to PÓŁ jednej hali
-z "gigantów" Mediam, Yamaha, Lacustic??(i tu skończę choć zapewne pominąłem jakiś zacnych dystrybutorów za co przepraszam) (te rzucające się w oczy;))
-ostatnia hala gdzie zwykle byli perkusiści sale seminaryjne (nie wiem nie byłem może rozdawali cukierki)
-między stoiskami na jedynej aktywnej hali "martwe punkty" czyli brak choćby pustych stoisk między istniejącymi stoiskami, nagle się człowiek orientuje że stoi na środku a zarazem plecami do wszystkich stoisk...
-jak na zwiedzenie pod względem światła i dźwięku 15 minut !!! no 30 bo jeszcze 15 na rejestracje... w dwóch okienkach...
Reasumując w porównaniu do zeszłego roku na punktacje +/- 50 pkt to tak z -70!!! jeśli ktoś się tłuk ponad 70km to nie warto na bank... jedno co można pozwiedzać piękny Kraków;) a w porównaniu do tego co było 2 lata temu to szkoda gadać... szczególnie jak każą sobie płacić za to jeszcze choćby 10zł.... (ufff niech żyją bezpłatne zaproszenia:P)
A tak właściwie ktoś może zna powód stanu rzeczy???
wielki światowy kryzys??
nieopłacalność wystawienia się??
jakiś "shit" podczas organizacji targów??
Tanio nie jest na tych targach, w sosnowcu ponoć taniej. Zresztą po co mają sie wystawiać tacy dystrybutorzy jak: prolight, LTT, showdesign itp. Przecież i tak od nich ludzie kupują, targi raczej klijentów im nie dodają, bo oni ich już mają tysiące.
Ostatnio edytowany przez Dawid (2009-10-02 08:42:00)
No a i owszem też zdaje se sprawę że w gruncie rzeczy wscy się dobrze między sobą znają i żadnych mega nowości na targach nie pokażą, ale przydało by się takie doroczne przewietrzenie poglądów różnorakich i sprzętowych. Poz tym brak mi cały czas (to raczej w dziale dźwięk;) ) możliwości sprawdzenia faktycznego działania, o ile my sobie lampy włączymy i popatrzymy, o tyle mikrofony, słuchawki, "małe głośniki" (choć i tak kakofonia niezła i tak jest:P) no tego nie ma można pooglądać i co najwyżej sprawdzić wytrzymałość obudowy;) no i muzycy instrumenty mogą popróbować. Ale tak czy siak myślę że takie coś jest przydatne choć może mało skuteczne z handlowego punktu widzenia
Wychodzi na to, że nie nic nie straciłem, iż nie pojechałem na targi
Dużo firm się niewystawia bo te targi nie przynoszą kontaktów handlowych. Duża część zwiedzających to zbieracze katalogów i ludzie spoza branzy. Niestety ale jak targi to nie w Polsce
niestety zaproszenia trafiają w większości do "oglądaczy". było tam coś fajnego w ogóle, bo nawet nie miałem czasu pojechać?
Nie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 12 zapytań ]