Odp: Rada - Light jockey
widzicie panowie mam problem ze zciaganiem z torentow, cos mi nie dzialaja
wiec szukam innych zrodel
Koledzy pisali o Rapidzie i innych megauploadach gdybys tam nie znalazl(co swoja droga byloby bardzo dziwne) sproboj programikiem emule tez jest udostepnionych kilka wypasionych wersji w pakiecie z roznymi stolikami dzialajacymi na blaszaku.
Reasumujac szukajcie a znajdziecie
Wiem właśnie że jest zapotrzebowanie na świetlików i że mnie to kręci dlatego uważam że mam szeroko otwartą drogę tylko muszę ją odpowiednio wykorzystać.
Moim zdaniem to bycia "świetlikiem" nie da się nauczyć. To jest Twoja wizja. tak samo jak malarz tak samo ty. Każdy ma swoją koncepcje gdzie co i jak powiesić. Tak samo z obrazem nikt nie powie ci gdzie co namalować żeby było dobrze. Moim zdaniem z tym trzeba się urodzić i mieć pasję i to wszystko. A jeśli chodzi o jakąś szkołę to najlepiej (moim zdaniem) coś wspólnego z elektryką elektroniką, to się przydaje nawet realizatorom w tej branży. No i znajomość stołu oczywiście, ale to już inna historia. Pozdrawiam
A może znacie jakieś firmy z woj. opolskiego gzie bym mógł przez wakacje się uczyć?
Nom sezon wakacyjny to raczej nie powinno być problemu ze znalezieniem pracy w tej branży!
Przeważnie firmy urzędują w Wawie.Ale poszukaj tutaj
http://katalog.pf.pl/oświetlenie-scenic
C-m11.html
Ostatnio edytowany przez SenseJ-L.F. (2009-04-03 06:12:31)
A może znacie jakieś firmy z woj. opolskiego gzie bym mógł przez wakacje się uczyć?
z opolskiego:
www.fanopole.pl FAN Oświetlenie Estradowe
www.musicart.pl J&J Music Art
www.musicland.pl LIZOŃ
www.ragrime.com.pl Ragtime
http://www.koncert.com.pl/ BAMA
i wiele malutkich...
Ostatnio edytowany przez ropniak (2009-04-03 17:11:21)
Z tego co się zorientowałem to w mojej miejscowości niema żadnej no ale niema co się dziwić w końcu by się chyba nic tutaj nie utrzymało