Odp: Niewdzięczność?!
hehe, mam tak samo jak Ty:) Ale czasem dziewczyna się wqrza, że zamiast zając sie Nią to patrze tylko i patrzę na te światełka. Choć i tak na szczęście wyrozumiała jest
tak to już jest z tym światłem że jak jest to każdemu pasuje ale nikt nie doceni. Jeśli go nie ma, wtedy wszyscy nagle odczuwają jakiś brak. Szkoda, że nie zawsze wiedzą czego.
hehe, mam tak samo jak Ty:) Ale czasem dziewczyna się wqrza, że zamiast zając sie Nią to patrze tylko i patrzę na te światełka. Choć i tak na szczęście wyrozumiała jest
No wiesz ja mam 24 lata,mam żone i 14 miesięcznego synka (który uwielbia ŚWIECĄCE zabawki) i jak na razie żonka jest też wyrozumiała...chociaż czasem się wqrwia że mnie nie ma!!Ale cóż ona wie że robie to co lubie i odpuszcza!
Apropo proponuje rozwinąć temat o wątek bliskich nam osób...jak one do tego podchodzą?!
jak do tego podchodzą ? hymmm jak to mowią jak se wychowasz tak bedziesz miał u mnie nie ma z tym problemow
Legallmusic
jak wchodzicie do klubu to na samym początku nie szukacie wolnego stolika tylko patrzycie na oświetlenie jakie jest?!
stary to chleb powszedni.. wchodzisz gapisz sie na światło (i na dźwięk z racji pracy i w tej branży) ale fakt faktem w czasie realizacji wychwytuje wszystkie niedociągnięcia, akcenty itp a potem ide do realizatora i gadamy
No wiesz ja mam 24 lata,mam żone i 14 miesięcznego synka
widze że tutaj mloda ekipa jest - cieszy mnie to ja mam podobnie ale bez rodziny
Jak to dobrze poczytać że nie tylko ja tak mam. Wchodzę do sali koncertowej ( albo na inny event ) siadam i po 3 minutach wiem ile wisi głów ile parów itp. dziewczyna jak narazie się ze mnie śmieje, ale pewnie niedługo będzie na mnie dziwnie patrzeć
hehe niedługo jeszcze ci powie że "światełka nic ci w życiu nie dadzą... może zacznij pracować w banku"? yhymmm jasne...
moja żonka już od dawna rozpoznaje rodzaj lampki...;p wash, spot, ACL, PAR... to dla niej nie problem...:) hehe
Moja wcześniejsza dziewczyna też już wszystko rozpoznawała, ale nie mogłem jej przekonać żeby nauczyła się podstaw sterowania żebym mógł ją puszczać w zastępstwie na małe sztuki
A takie pytanko mi sie nasuneło. Znacie jakieś "Świecące" kobiety??
Ostatnio edytowany przez fafruk (2009-03-13 09:54:12)
Moja wcześniejsza dziewczyna też już wszystko rozpoznawała, ale nie mogłem jej przekonać żeby nauczyła się podstaw sterowania żebym mógł ją puszczać w zastępstwie na małe sztuki
Moja niestety jest niereformowalna i stwierdziła że to moja praca a nie jej i ma w nosie nauke:(
Ale za to synek już chętnie do stołu siada....wprawdzie nic nie potrafi robić oprócz naciskania w guziki ale z czasem....
A takie pytanko mi sie nasuneło. Znacie jakieś "Świecące" kobiety??
Byłem kiedyś na imrezie i widziałem jakąś sympatyczną panią która świecił bodaj że na GrandMa Full albo Vector Red.Nie pamiętam dokładnie co za stół ale olbrzyyyyyymi....to było w Wawie w Blue City oświetlała Kombi!
Może akurat jest na forum to się odezwie!
Z Kombii akurat jeździ moj kolega i napewno nie można go pomylić z kobieta;-)
A co do dziewczyn to może myślisz o Dorocie W.
To co ze eventowa jeżeli z zespołem jeździ realizator to świeci zawsze chyba że ma wolne albo jest to impreza z reżyserem z TV
są sam znam kilka