Temat: Info
http://www.teatr.com.pl/news.htm#news_main
Tak szukałem w google
Tak użyłem "szukaj"
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.teatr.com.pl/news.htm#news_main
to się porobiło ...
A co z LTT? Tyle lat z Martinem...
rozstania nadszedł czas.
A co z LTT? Tyle lat z Martinem...
LTT sobie poradzi.
Cała tajemnica tego "co się porobiło" jest taka, że Martin stał się "Martin by Harman"
dopóki był w LTT chwaliliście
nie wiem o co poszło, ale wygląda na to że osoba odpowiedzialna w MARTINIE za dobór dystrybutorów, nie nadaje się nawet do przepychania kejsów. robienie dystrybutorem firmy która ma w ofercie VL, HIGHENDa i DTSa jest delikatnie mówiąc wątpliwym posunięciem...
ale podczas targów we Frankfurcie wiewiórki mówiły mówiły że szykuje się dużo większy "transfer dystrybucyjny" ))))))))))
dopóki był w LTT chwaliliście
Pudło.
Nie odwołuję niczego co mówiłem o sprzęcie Martina.
To nie ja będę zmieniać opinię o nim (sprzęcie).
Czy ja wcześniej krytykowałem sprzęt Selecona po przejęciu przez Philips? No właśnie...
Ja mówię tylko, że jest nowy właściciel, który ma własne pomysły na dystrybucję i robi zmiany na całym świecie.
nie wiem o co poszło, ale wygląda na to że osoba odpowiedzialna w MARTINIE za dobór dystrybutorów, nie nadaje się nawet do przepychania kejsów. robienie dystrybutorem firmy która ma w ofercie VL, HIGHENDa i DTSa jest delikatnie mówiąc wątpliwym posunięciem... ale podczas targów we Frankfurcie wiewiórki mówiły mówiły że szykuje się dużo większy "transfer dystrybucyjny" ))))))))))
Karuzela dopiero się zacznie
Ostatnio edytowany przez KacperP (2014-03-21 22:38:36)
czyli jednak?
kajmar888 napisał/a:dopóki był w LTT chwaliliście
Pudło.
Nie odwołuję niczego co mówiłem o sprzęcie Martina.
To nie ja będę zmieniać opinię o o nich.
Czy ja wcześniej krytykowałem sprzęt Selecona po przejęciu przez Philips? No właśnie...Ja mówię tylko, że jest nowy właściciel, który ma własne pomysły na dystrybucję i robi zmiany na całym świecie.
VGC napisał/a:nie wiem o co poszło, ale wygląda na to że osoba odpowiedzialna w MARTINIE za dobór dystrybutorów, nie nadaje się nawet do przepychania kejsów. robienie dystrybutorem firmy która ma w ofercie VL, HIGHENDa i DTSa jest delikatnie mówiąc wątpliwym posunięciem... ale podczas targów we Frankfurcie wiewiórki mówiły mówiły że szykuje się dużo większy "transfer dystrybucyjny" ))))))))))
Karuzela dopiero się zacznie
czyli jednak?
"Jednak" co?
Nie jestem pewien o co chodzi.
VGC napisał/a:czyli jednak?
"Jednak" co?
Nie jestem pewien o co chodzi.
masz priva
To przykre ale od czasu pojawienia się w "show-bizne-sie" dużych korporacji typu PHILIPS, PRG lub wspomniany Harman ważny jest Exel a nie pewna lojalność.
W tej "karuzeli" chodziło mi o to, że Martin hurtowo wymienia dystrybutorów... i nie tylko. Wszystko widać na stronie Martina.
Ostatnio edytowany przez KacperP (2014-03-24 07:31:46)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 10 zapytań ]