Odp: Szukam kursu rigerskiego / riggerskiego
Odświeżam temat - ostatnio przez zerwane więzadła nie mogłem uczestniczyć w szkoleniu.
VGC - będziecie działać w tym kierunku?
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Pogaduszki o wszystkim » Szukam kursu rigerskiego / riggerskiego
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Odświeżam temat - ostatnio przez zerwane więzadła nie mogłem uczestniczyć w szkoleniu.
jak skończymy montować rigging w Hali w Czyżynach - będzie szkolenie gwarancyjne. zastanawiam się na zrobieniem dzień później szkolenia dla riggerów - ale Angole z PLASA są sztywni cenowo i za osobę to ok. 2 tys PLN....
Możesz mnie wpisać na listę na 99% - muszę upewnić się nad kwotą dofinansowania od firmy za taki kurs.
Czy mógłbyś powiedzieć jak on mniej więcej wygląda i jakie zagadnienia są na nim poruszane.
Czy taki kurs jest zakończony certyfikatem ?
W najbliższych miesiącach odbędzie się szkolenie dotyczące konstrukcji i wyciągarek na kształt holenderskiego szkolenia w firmie Prolyte, najprawdopodobniej z udziałem jej szkoleniowca. Zapraszamy na www.lightschool.pl
No to zabukujcie mi jedno miejsce - i proście trytytkowego boga bym miał tedy dzień bez sztuki.
tak w wielkim skrócie:
- najlepsza w tej chwili opcja to zrobienie kursu certyfikowanego przez PLASA. ten papier jest uznawany wszędzie (oczywiście poza USA). oczywiście oddzielną rzeczą jest kurs na którym rzeczywiście można się czegoś nauczyć (w Polsce to jest najbardziej potrzebne, bo wstyd przyznać ale u nas rigging ogólnie jest na baaardzo średnim poziomie), no i taki gdzie można dostać tylko papier.
www.ukrigging.net/training.php
www.plasa.org/pd/qualifications/
dwa powyższe linki to jest coś co w zupełności wystarczy. do tego przydałoby się zorganizowanie szkolenia z obsługi wyciągarek (70% rynku w Polsce to CMy) no i na początek wystarczy.
Możesz mnie wpisać na listę na 99% - muszę upewnić się nad kwotą dofinansowania od firmy za taki kurs.
Czy mógłbyś powiedzieć jak on mniej więcej wygląda i jakie zagadnienia są na nim poruszane.Czy taki kurs jest zakończony certyfikatem ?
hej VGC
rowniez jestem zainteresowany tym kursem riggera, koniecznie jednak ze swiadectwem PLASA, wiec mnie tez mozesz book'owac
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 11 zapytań ]