Temat: Czas wyjścia Que

Witam

powiedzcie mi proszę dlaczego tak jest że ustawiam czas OutFade que na 0
daję pod przycisk togle
i jak wyłączam tą que to wychodzi z czasem z ustawień ogólnego czasu wyjścia OutFade
albo to co ustawię w exec time (jeżeli oczywiście zaznaczę że ma brać go pod uwagę)

jak to zrobić żebym dla jeden que ustawił sobie wyłaczenie na 2s a dla drugiej 0 i było dobrze

2

Odp: Czas wyjścia Que

Może dlatego że OutFade nie jest żadnym czasem wyjścia.
Jest to czas WEJŚCIA wartości dimmera który w poprzedniej cue miał wyższą wartość. Podobnie jest z OutDelay.

3

Jeśli dobrze pamiętam w MA1 czas wyłączenia pamięci był globalny (czyli ten sam) dla wszystkich sekwencji.
Popraw mnie KacperP jeśli się mylę.

Ostatnio edytowany przez makon (2014-01-12 12:55:07)

4

nie, można go zmienić indywidualnie. nazywa się to off time

5

OFF Time to indywidualne ustawienie executora, które znika po wstawieniu czegoś innego do tego executora.

Aby uzyskać coś bardziej trwałego próbowałbym sekwencji z dwiema cue - pierwsza pusta a druga z docelową zawartością, a potrzebne czasy wejścia i wyjścia to byłyby odpowiednie czasy wejść drugiej i pierwszej cue.

6

ustawienie OFF time dla konkretnego executora jest w jego ustawieniach, bo nie zauważyłem takowej opcji

7

który soft?

8

2 najnowszy

9

jak wciskasz " edit " daną seq to na 2 ekranie wyskakuje Ci okno edycji seq. Masz tam Play, pause, stop itp. po lewj stronie masz z pomarańczowym tłem " Edit Sequence ". Jak to klikniesz to w prawym dolnym rogu będzie OFF time wink

10

dzięki
sprawdzę co i jak smile