Temat: Titan Mobile
Czy mógłby ktoś podesłać polską instrukcję do Avo Titan Moblie ? Może być też do Sapphire Touch bo z tego co się orientuję to są bardzo podobne i uprzedzam odpowiedzi, pisałem do prolight i nikt mi nie odpisał.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy mógłby ktoś podesłać polską instrukcję do Avo Titan Moblie ? Może być też do Sapphire Touch bo z tego co się orientuję to są bardzo podobne i uprzedzam odpowiedzi, pisałem do prolight i nikt mi nie odpisał.
Ja osobiście nie, ale właściciel firmy w której pracuje i która jest właścicielem sterownika tak, deska kupiona w prolight, chyba nawet podczas szkolenia z obsługi jeśli mnie pamięć nie myli.
Generalnie ogólnodostępnej instrukcji po polsku nie ma, ponieważ wiele osób kupuje urządzenia bez naszego udziału. Instrukcja po polsku jest tłumaczona przez nas i dajemy ja tylko tym klientom , którzy kupili ją u nas
Zadzwoń na numer stacjonarny, albo najlepiej do osoby (handlowca) który Wam to sprzedał
Okej, zadzwonię
Generalnie ogólnodostępnej instrukcji po polsku nie ma, ponieważ wiele osób kupuje urządzenia bez naszego udziału. Instrukcja po polsku jest tłumaczona przez nas i dajemy ja tylko tym klientom , którzy kupili ją u nas
Zadzwoń na numer stacjonarny, albo najlepiej do osoby (handlowca) który Wam to sprzedał
Czy istnieje jakaś procedura otrzymania instrukcji obsługi np. dla realizatora zespołu?
P.S. Wyrazy uznania dla dystrybutorów Chamsys-a którzy tak po prostu wstawili instrukcje PL na stronę producenta.
Procedury nie ma
Takie w Polsce są zwyczaje , kto zakupił ten dostaję
Ostatnio edytowany przez GrzegorzPro (2013-12-16 22:01:33)
Wiem że powoli schodzimy z tematu ale czy naprawdę myślicie że Pan który sprzedaje podrobione AVO nie posiada już waszej instrukcji?
Postanowiłem to sprawdzić po całych 3 min rozmowy telefonicznej stwierdził że przy zakupie na pewno będzie polska instrukcja.
Takie w Polsce są zwyczaje, kto już dostał ten rozdaje
Oczywiście , że nie. Natomiast można próbować przynajmniej to zmarginalizować , aby nie było to na porządku dziennym. Coż jaki kraj taki obyczaj...
Ostatnio edytowany przez GrzegorzPro (2013-12-17 18:42:34)
Wiem że powoli schodzimy z tematu ale czy naprawdę myślicie że Pan który sprzedaje podrobione AVO nie posiada już waszej instrukcji?
Postanowiłem to sprawdzić po całych 3 min rozmowy telefonicznej stwierdził że przy zakupie na pewno będzie polska instrukcja.
Takie w Polsce są zwyczaje, kto już dostał ten rozdaje
A kto sprzedaje?
Na alledrogo jest pan który próbuje sprzedac DMX TIGER TOUCH, w cenie 11 500 zł za nówkę ;l
Kup i sprawdź czy będzie instrukcja
http://allegro.pl/okazja-nowa-consola-d 53017.html
Bardzo podoba mi się dopasowanie jogów w stosunku do towarzyszących im napisów, ewentualnie wbudowana myszka nad jogami
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 10 zapytań ]