Klasyka przy kupowania "jakichkolwiek" monitorów dotykowych. Sterowniki tych monitorów zwykle nie przewidują zestawów wielomonitorowych. Właśnie dlatego my sugerujemy monitory ELO - bo one działają, również w zestawach wielomonitorowych.
Proszę... wszystko siedzi w sterownikach.
Witam serdecznie. Korzystam z MagicQ PC na laptopie i mam ostatnio pewien problem, mianowicie zakupiłem do niego drugi monitor dotykowy, by móc pracować na dwóch niezależnych oknach, ale nie mogę dojść jak uruchomić drugi monitor w programie. Prosiłbym o pomoc jak to zrobić.
Jak to niezależnie?
Jak chcesz wyodrębnić okna z magicq?
Magicq jest przystosowany do jednego okna, co chcesz robić na drugim?
Jeżeli np. chcesz na jednym oknie chama, a na drugim MagicVis, to w preferencjach rozdzielczości windowsa zaznaczasz, że drugi ekran ma być rozszerzeniem pulpitu i łapą przeciągasz np. wizualizator na drugi ekran.
Nie mżesz przecież zrobić dwóch kursorów w czystym windowsie i używać ich jednocześnie, a za razem równolegle.
Kacper, przyjmij, że grandma i elo to nie wszystko, sam korzystam z rozwiązań np. DELL'a i jestem w 100% zadowolony, nie mówiąc już o Samsungu, acerze i wielu innych robiących fajne produkty dotykowe.
Właśnie dlatego my sugerujemy monitory ELO
My? To znaczy kto?
Myślałem, że to forum, jak nagłówek głosi:
a nie "sugerujących" firm.
Jak tak dalej pójdzie, to na pytanie jak wymienić wyświetlacz w Mac300 pojawi się odpowiedź: "Sugerujemy kupić nowego, mamy aktualnie promocję na sprzęt używany." A kolejna firma: "My sugerujemy wymienić stare głowy na nowe, przynieś do nas swoje stare, a otrzymasz 5% rabatu..."