Temat: Oświetlenie do salonu
Hej, jak sądzicie o oświetleniu nad szafkowym do kuchni? Wygodniejsze rozwiązanie niż tradycyjne lampy sufitowe jak tutaj ... ?? Ktoś ma jakieś zdanie na ten temat? Ja nie mogę się zdecydować ;/
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej, jak sądzicie o oświetleniu nad szafkowym do kuchni? Wygodniejsze rozwiązanie niż tradycyjne lampy sufitowe jak tutaj ... ?? Ktoś ma jakieś zdanie na ten temat? Ja nie mogę się zdecydować ;/
I tak siedzą i myślą jak by to napisać żeby na pierwszy rzut oka nie wyglądało na chamski spam
Oj tam oj tam Polska język trudna nie mogę
Ostatnio edytowany przez KacperP (2013-11-14 17:12:58)
haha chamski spam reklama aż wstyd, ale za to jak ładnie napisana aż się zacząłem zastanawiać nad sensem istnienia diod led w przestrzeni podszafkowej kuchennej
Witam.Panowie takie lampy są bardzo ważnym elementem oświetlenia scenicznego .
haha chamski spam reklama aż wstyd, ale za to jak ładnie napisana aż się zacząłem zastanawiać nad sensem istnienia diod led w przestrzeni podszafkowej kuchennej
pod szafkowe!
Witam.Panowie takie lampy są bardzo ważnym elementem oświetlenia scenicznego .
Szczególnie gdy kobieta robi sceny w kuchni. Takie rzeczy na długo zapisują się w pamięciach.
Wojtek128bit napisał/a:haha chamski spam reklama aż wstyd, ale za to jak ładnie napisana aż się zacząłem zastanawiać nad sensem istnienia diod led w przestrzeni podszafkowej kuchennej
pod szafkowe!
przestrzeń pod szafkami jest przestrzenią podszafkową i będę się tego trzymał
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 10 zapytań ]