Odp: Hydepark
włosi znów zniszczyli system
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
włosi znów zniszczyli system
No nie wiem... http://www.youtube.com/watch?v=6tHh_DBLODQ JB a7 sparx było pierwsze...
Moim zdaniem clay paky jest znacznie bardziej...
chętnie bym na żywca oglądną ale niestety prolight nie miał ich na ostatnich objazdowych prezentacjach
a szkoda
No nie wiem... http://www.youtube.com/watch?v=6tHh_DBLODQ JB a7 sparx było pierwsze...
Jb nigdy nie było w niczym pierwsze a sparks to niby w czym?
Na dziś są dwa łosze , które wniosły coś nowego DTS (dwa niezależne zoomy) i wspomniany CP
Jak JB nie bylo w niczym pierwsze, jako pierwsi zrobili washa led z zoomem.
Co do sparxa to faktycznie byl zaprezentowany wczesniej, ale aleda beye ma ten obracany ring i to jest jej mega duzym atutem.
DTS z podwojnym zoomem??? mozesz rozwinac temat?
Jak JB nie bylo w niczym pierwsze, jako pierwsi zrobili washa led z zoomem.
Co do sparxa to faktycznie byl zaprezentowany wczesniej, ale aleda beye ma ten obracany ring i to jest jej mega duzym atutem.
DTS z podwojnym zoomem??? mozesz rozwinac temat?
1. JB?? What? Kiedy?
2. DTS Wonder - to nowy produkt z dwoma mechanizmami zoom tzn są dwie sekcje z led, każda ma zoom sterowany niezależnie.
Dawno temu to sie A7 nazywalo ;-)
Cos wiecej o tym wonderze?
2. DTS Wonder - to nowy produkt z dwoma mechanizmami zoom tzn są dwie sekcje z led, każda ma zoom sterowany niezależnie.
No to Rzeczywiście nowy produkt, skoro nawet producent na stronie się do niego nie przyznaje... Może o to Ci chodziło http://www.martin.com/product/product.a ualrgbzoom ?
Ostatnio edytowany przez Mateusz (2013-10-09 14:53:13)
Mateusz teraz na targach był pokazywany więc jeszcze nie ma na stronie. 401 to zupełnie inna firma i inna lampa, już zresztą nieprodukowana
Swoją drogą zauważyliście, że Martin po wykupieniu przez Harmana wyciął bardzo dużo swoich produktów z oferty?
Swoją drogą zauważyliście, że Martin po wykupieniu przez Harmana wyciął bardzo dużo swoich produktów z oferty?
Nie, nie zauważyliśmy. Ja tylko widzę teorię spiskową.
Redukcja ilościowa i zmiany pokoleniowe w produktach są znacznie starsze jak kupienie przez Harman. Dokonały się i dokonują we wszystkich grupach produktów Martina.
Przykładowo w ruchomych głowach MAC III wyparły MAC 2000, MAC Viper prawie wyparły MAC 700.
W konsoletach dawno temu skasowano Maxxyza, niedługo pewnie spotka to Maxxyz Compact. Nic dziwnego skoro są nowsze i zgrabniej wykonane M1, M2 i M6.
Sprzęt kalibru dyskotekowego był redukowany jeszcze wcześniej i w końcu zmieniono politykę tworząc markę Rush, gdzie Martin ma rolę patronacką i kontroli jakości.
Ostatnio edytowany przez KacperP (2013-10-09 16:13:16)
Kacper nie posądzaj mnie o teori spiskowe;-)
CZasy się zmieniają i oprawy serii Mania faktycznie były nie z tej epoki. Rozumiem TEŻ wymienianie serri urzadzen jak np MAC 2000 ---> MAC III czy MAC 700 ---> Viper itp. MAC 250 ---> RUSH i to mnie wogóle nie dziwi a wręcz cieszy. Zastanawiam się tylko dlaczego zostały zabite takie produkty jak MAC 401, który nie ma swojego odpowiednika czy Martin Stage Bar.
myślę, że akurat mac 401 ma swoich lepszych odpowiedników. Jak choćby aledy które mają osobno sterowany każdy piksel w związku z czym powtórzenie "trójkącików" z 401 nie jest problemem
MAC 401 jest głównie ofiarą likwidacji fabryki Martina w Chinach (przez czasy transportu oraz "wyciekanie" projektów). W Danii nie przywrócono produkcji 401, tylko zaczęto robić kolejne głowy jak 101 i Aura. Zatem nie ma mowy o czymś takim że podróbki 101 są "robione w tej samej chińskiej fabryce".
Stagebar to były "Stagebar 54", który zakończono, po jakimś czasie "Stagebar 2", a teraz znowu przerwa. Zobaczymy czy i co będzie.
Ostatnio edytowany przez KacperP (2013-10-10 08:23:41)
całkiem fajne możliwości daje b-eye
http://www.youtube.com/watch?v=PM2O0wD-KI8
Akwizytor chodzi od domu do domu, aż trafił do domu, którego właścicielka nie ma najmniejszej ochoty z nim rozmawiać, więc zatrzaskuje mu drzwi przed nosem.
Ku jej zdziwieniu, drzwi nie zamykają się, lecz odskakują z impetem.
Próbuje jeszcze raz, lecz rezultat jest identyczny - drzwi powtórnie się odbijają i stają otworem.
Podejrzewając, że akwizytor włożył nogę między drzwi a framugę, kobieta cofa się, aby wziąć taki zamach, który nauczy akwizytora grzeczności.
Wówczas odzywa się akwizytor:
- Musi pani najpierw odsunąć swojego kota.
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 10 zapytań ]