Odp: Problem z Eurolite PD-2
A podacie mi jak mam załączyć ten tryb light to sound, które dip'y mam załączyć ?
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Oświetlenie inteligentne » Problem z Eurolite PD-2
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A podacie mi jak mam załączyć ten tryb light to sound, które dip'y mam załączyć ?
W instrukcji masz tabelkę z programami, musi to być któryś z "internal mode" wysil się trochę! I tak się dziwię, że wielkoduszny kajmar podał ci link do instrukcji, www.google.pl i szukaj, nie pytaj nas o to który to internal, bo żaden z nas nie posiada tego cuda skaner pd2. Próbuj. Powodzenia.
Dziś rano załączyłem skaner i lustro obracało się do dźwięku, ale jak załączyłem wieczorem to znowu było tak jak wczoraj.
Ostatnio edytowany przez Rejkoks16 (2013-09-28 18:20:32)
To trzeba było nie wyłączać. Pewnie ci się wydawało, albo silniczek się przycinał
A to dlaczega jak wyłączyłem muzyke to się nie obracało, a jak włączyłem to się obracało, albo jak klasnąłem.
To tak w to uwierzę, ale sinik działa tylko w formie on/off. Ale nie możesz sterować prędkością.Przeanalizuj instrukcje to się dowiesz czemu tak jest, oraz czemu raz działa, raz nie.
Tylko, że ja nie znam dobrze angielskiego lub niemieckiego, a tłumacz mi to dziwnie przetłumaczy.
I mógłby mi ktoś pomóc ?
Ostatnio edytowany przez Rejkoks16 (2013-09-30 16:15:32)
Dobra. Wszedłem sobie na tłumacz i z małymi problemami przeanalizowałem całą instrukcję i dalej nie wiem czemu mi to tak dziwnie działa.
Zawsze tak było? Może da się go oddać na gwarancji, być może jakieś styki nie ... Stykają.
Problem polega na tym, że nikt poza Tobą nie miał fizycznie styczności z tym konkretnym urządzeniem, więc jeśli zrobiłeś wszystko wedle instrukcji i nadal nie działa, to albo serwis, albo kupno nowego urządzenia. Prawdopodobnie nikt nie przekaże Ci więcej żadnych użytecznych informacji. Może skontaktuj się ze sklepem w którym kupowałeś, może oni będą Ci w stanie udzielić jakichś konkretnych wskazówek.
Panowie-26 postów na tak postawione pytanie na tym forum to do tej pory rekord.Dorzucę 27.Do Rejkoksa-ustaw dipy na jakikolwiek mode z tabelki. Nie włączaj dipa nr 10. Ustaw czułość mikrofonu w połowie zakresu potencjometru. 4. Włącz skaner. Pozdrawiam.
Do andrzejK'a : gdy ustawiam czułość to się kręci cały czas, a nie na dźwięk (nawet jak jest cisza).
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 11 zapytań ]