Temat: Problem z Eurolite PD-2
Cześć. Mam problem z skanerem Eurolite PD-2 : gdy go włączę to nie działa mi do dźwięku tylko obraca się pełnymi obrotami, a na początku się wogóle nie włączał, ale jak już zaczął to kręci się tylko w jeden sposób.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Oświetlenie inteligentne » Problem z Eurolite PD-2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć. Mam problem z skanerem Eurolite PD-2 : gdy go włączę to nie działa mi do dźwięku tylko obraca się pełnymi obrotami, a na początku się wogóle nie włączał, ale jak już zaczął to kręci się tylko w jeden sposób.
Radzę zakupić nowy skaner Eurolite PD-2.
stary, paliłeś coś? Nie włącza się, ale się włącza, kręci się ale nie kręci, ale nie kręci w jedną stronę, jak działa to nie działa.
Ostatnio edytowany przez Mateusz (2013-09-26 06:26:35)
Chyba zaciągnął się smrodem palonych styków i lampy w tym Chinalite.
stary, paliłeś coś? Nie włącza się, ale się włącza, kręci się ale nie kręci, ale nie kręci w jedną stronę, jak działa to nie działa.
Chyba zaciągnął się smrodem palonych styków i lampy w tym Chinalite.
Panowie Szanowni, rozumiem nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia. Mam Was na oku.
na pewno odpaliłeś go w trybie light to sound?
A jak można to załączyć ?
MateuszJ napisał/a:Cześć. Mam problem z skanerem Eurolite PD-2 : gdy go włączę to nie działa mi do dźwięku tylko obraca się pełnymi obrotami, a na początku się wogóle nie włączał, ale jak już zaczął to kręci się tylko w jeden sposób.
DOMINIK napisał/a:Chyba zaciągnął się smrodem palonych styków i lampy w tym Chinalite.
Panowie Szanowni, rozumiem nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia. Mam Was na oku.
Panie administratorze kolega zadał pytanie i nawet nie raczy odpisać, pomijając że pytanie zostało dość kiepsko sformułowane
Wiem, że to zabrzmi głupio, ale można jakąś podpowiedź Co do tej strony podanej wyżej.
Ostatnio edytowany przez Rejkoks16 (2013-09-27 14:41:37)
Strona 17.
a cokolwiek wiesz w ogóle o DMXie i tym na jakiej zasadzie takie urządzenia działają? bo jeśli nie masz fundamentalnej wiedzy, to za każdym razem będziesz natrafiał na "problemy"
Próbowałem wszystkie programy i nic cały czas lustro robi pełne obroty
A co do dmx to mam zamiar połączyć 2 skanery i 4 pary (pierwszy raz będę coś podłączał przez DMX)
A czym chcesz tym sterować? Po uważnym przeczytaniu instrukcji stwierdzam, że Ten skaner NIE POSIADA możliwości regulacji obrotów koła lustrzanego! Skoro w protokole dmx masz jak byk napisane 1 kanał to dimmer, 2 to czerwony, 3 to zielony, czwarty to niebieski. Więc radzę zapoznać się z produktem przed jego zakupem i jak najszybciej rozpocząć naukę języków. Tryb o którym jest mowa czyli light to music polega tylko na zmianie kolorów w rytm muzyki. Nawet w opisie jego modów na początku instrukcji w opisanych wbudowanych efektach masz napisane, że zmienne są tylko atrybuty kolorów + strobo. Temat na elektrodę do działu dyskoteka. Czyli łapotologicznie: lustro zawsze będzie się kręcić na pełnych obrotach, bo ten skaner nie potrafi inaczej.
Ostatnio edytowany przez Mateusz (2013-09-28 07:14:31)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 11 zapytań ]