Odp: Propozycja stworzenia nowego regulaminu i trzymania się jego zasad
Czyli co? Infomusic będzie umiesczać testy na łamach forum?
Nie. Testy są indywidualną własnością portalu. Stanowią produkt nabyty od testera. Jakiekolwiek ich kopiowanie jest niedozwolone. Tak jak utwór. Newsy dotyczące sprzętu to co innego, ponieważ są to informacje dostarczone od producenta, które z zasady mają docierać wszędzie najczęściej w niezmienionej formie. Bez różnicy więc czy będzie to na forum czy na innych portalach.
Poza tym proszę nie być cynicznym. Regulamin nie ma być tylko formą utrudnienia nam obecności, ale ma być dla wszystkich. Więc trochę to nie w porządku, że tak się nas szantażuje... "Czyli co? Testy będą wrzucane na forum...?" Dajmy spokój. Podkreślam. Moim celem nie jest burzenie harmonii tego forum. Proszę dać zasady, a będę się ich trzymał. Tak jak robiłem to dotychczas.
Na youtube znalazłem lepsze testy urządzeń niż na tym infomusic.
A reklama którą realizujesz na tym forum wygląda podobnie do elektrody.pl Może tam się wybierzesz
Nasze testy robi profesjonalny oświetleniowiec. Ja z nim ni dyskutuję. Ala tak jak pisałem wyżej. Jesli uważasz, że potrafisz zrobić to lepiej, albo znasz kogoś kto zrobi to lepiej, to proszę zgłoś się do nas do redakcji.
Ostatnio edytowany przez infomusic (2013-08-20 14:04:22)