Temat: szkolenie spark
wiecie moze kto w polsce robi jakies szkolenia na sparka??
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wiecie moze kto w polsce robi jakies szkolenia na sparka??
Gdyby znalazła się jakaś ambitniej liczebna grupa chętnych na Sparka to i szkolenia by zostały zorganizowane.
Masz Sparka? Chcesz go kupić? W pracy masz?
Ostatnio edytowany przez KacperP (2008-12-10 18:43:26)
generalnie pracuje na avo, sparka w firmie niestrty nie posiadamy, chce sie podszkolic na sparku z czystej ciekawosci, na sparku nie mialem jeszcze okazji pracowac, dlatego jestem zainteresowany kursem
Dopóki nie masz do czynienia ze Sparkiem regularnie to przydatność kursu byłaby niewielka.
Widziałem jakiś czas temu kurs Sparka, ale to chyba była transakcja wiązana z innymi zakupami.
Bardziej procentujące na przyszłość będzie skorzystanie np. z kursu grandMA, szczególnie że używanie grandMA 2 będzie bardzo podobne. Na bieżąco można się douczać i utrwalać na "onPC".
Ostatnio edytowany przez KacperP (2009-03-26 17:19:39)
acha, a nie wiesz przypadkiem gdzie organizowane sa kursy na granda? czesto szukam informacji o jakis szkoleniach lub kursach i raczej ciezko jest trafic na cos ciekawego, a zima jest i sztuk jak na lekarstwo:)
acha, a nie wiesz przypadkiem gdzie organizowane sa kursy na granda? czesto szukam informacji o jakis szkoleniach lub kursach i raczej ciezko jest trafic na cos ciekawego, a zima jest i sztuk jak na lekarstwo:)
Kursy GrandMA organizowane są przez LTT w Warszawie.
dzinkx za odpowiedz, a nie orietujesz jakie sa koszta takiego kursu??
a więc tak: są 4 poziomy (Poziom podstawowy, Poziom 1, Poziom 2, Poziom 3 ) oraz 2 specjalistyczne (GrandMA Video oraz Specjalista sieci).
Z tego co pamiętam poziom podstawowy był darmowy, a każdy następny kosztował 600zł. Ale tak było w zeszłym roku. Nie wiem czy warunki uczestnictwa się nie zmieniły. Pozdr
Niedawno był kurs podstawowy grandMA, ale wydaje mi się że nie był darmowy.
Frekwencja zdaje się nie dopisywać zbyt dobrze w sezonie zimowym (podróże przez pół Polski są średnio przyjemne, szczególnie w taką pogodę), więc zgaduję że następne szkolenia trochę poczekają.
Można się zarejestrować na newslettera i informacje o zaplanowanych terminach zostaną przysłane. Nawet na komórkę specjalnymi SMSami
acha, dzienki wielkie panowie za informacje:)
cze jak masz blisko do Mysłowic to mogę Ci co nieco opowiedzieć o Sparku ale 2 0,7 metaxy muszą być pozdro filon.
powrócę do tematu szkolenia ze Sparka, czy Drogi Kacperku da radę coś ogarnąć, może być nawet podstawa ?
Jakby się zebrała grupa 6 osób, to można zrobić.
Jeśli nie, to też można, ale indywidualne.
pewnie to indywidualne byłoby odpłatne ?
Nie ukrywam że chętnie bym poznał ten stolik
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 11 zapytań ]