Widzę, że Pan Michał tak zaczął konstruować regulamin, żeby właśnie uderzyć we mnie. Dobre, w ogóle się nie zorientowałem .
1. Poza tym, dlatego poprosiłem o regulamin, ponieważ wyznaję zasadę, że jeśli coś nie jest zabronione to jest dozwolone. Podkreślam wcześniejszy kontakt telefoniczny z adminem! Tym samym - żadnej zasady dotychczas nie złamałem. Za każdym razem, gdy ktoś się do czegoś przyczepiał grzecznie to usuwałem albo zmieniałem. Więc złość i arogancja niektórych jest zupełnie nieuzasadniona.
2. Jeśli ktoś zarzucał mi reklamę i linki w postach do innych stron to ja odpowiadałem tym samym, bo na tym forum jest PEŁNO linków do stron z produktami. Mało tego niektóre są ewidentnie wrzucane przez przedstawicieli tych stron, dystrybutorów, sklepów itp. Ale nie... żółto-niebieskie logo bije po oczach więc się do niego przyczepimy nie? A może własnie chodzi o ochronę swojego interesu? Co, Elwolight?
3. Ktoś się przyczepił, że testy wątpliwej jakości. Hm... Chyba lepszy jakikolwiek ruch w dziale testy (chyba jedyny obecnie w Polsce) niż żaden? Poza tym serdecznie zapraszam do współpracy. Jeżeli zrobisz test lepiej to proszę zgłoś się jeden z drugim na adres infomusic@infomusic.pl i pokażesz co to znaczy pisać dobre testy.
4. Łącząc to wszystko i dostosowując się do tych "niepisanych" zasad forum uważam, że nasze działania są po to, aby rozruszać to forum. Przecież nikt nie zachęca do wypowiadania się tam na zewnętrznych stronach. Wszystko zostaje tutaj na forum! Jest jakaś nowość, nowy test, nowe wydarzenie to wszytko ląduje tutaj i wszyscy bawią się w pisanie, analizowanie tutaj. To tutaj zostaje wszystko dla nowych użytkowników, którzy chcieliby się czegoś dowiedzieć. Mam wrażenie, że niektórych po prostu ponosi i najpierw zrobią, a potem pomyślą. Takie psy ogrodnika bez powodu.
Pozdro. Czekam na dobrą kontrargumentację.
Ostatnio edytowany przez infomusic (2013-08-19 13:08:53)