Temat: Gwarancja Chamsys
Witam, czy ktoś z was wie na jaki okres czasu ChamSys udziela gwarancji? Tak, byłem na stronie producenta, niczego nie znalazłem...
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, czy ktoś z was wie na jaki okres czasu ChamSys udziela gwarancji? Tak, byłem na stronie producenta, niczego nie znalazłem...
Proponuje napisać do dystrybutora (PS Teatr), tam uzyskasz najpewniejszą odpowiedź na nurtujące Cię pytanie
Potrzebuję wiedzieć dziś, a teatr do 16:00 pracuje.. już na to wpadłem wcześniej
najprawdopodobniej
12 m-cy
Na pewno 2 lata
Gwarancja na produkty Chamsys jest na 2 lata.
A fcale że nie bo 12 mc, ponieważ jest to sprzęt specjalistyczny już się dowiedziałem
Skoro wiesz lepiej...to się nie ftroncam
Witam, mam pytanie, czy mieliście kiedyś problemy z flash buttonami, konkretnie- n coś je mechaniczne przetrzymuje w obudowie, tzn. Nie odskakują odrazu po nacisnieciu, jak gdyby ktoś na
pchał w szczeliny plasteliny. Tylko niektóre (1,2, 5, 8) przyciski mają ten problem, ale utrudnia to bardzo świecenie (wiecie o co chodzi) sama nazwa tego przycisku oznajmia jego funkcje, niestety w moim miniwingu sa z tym problemy. Uprzedzam rady:
Tak, rozebrałem go, oczyściłem, dało to efekt ale na chwile (właśnie! jeżeli podczas świecenia dmuchnę w te przyciski, to na kilka minut odzyskują sprawność, tak jak przy rozebraniu i przeczyszczeniu),ale nie zamierzam co 2 minuty pochylac się nad nim i robić usta-usta z chamsysem. Jest sens oddawać do serwisu na gwarancji ?
Ostatnio edytowany przez Mateusz (2013-08-05 09:23:37)
Może są za ciasno (nie ma zbyt duzo miejsca miedzy nimi) odrobina kurzu, pyłu blokuje juz przyciski.
Miałem ten sam problem kiedys z nowym avo - przyczyna to farba na ścianach bocznych przy przyciskach. Po kilku tyg użytkowania było juz ok
Skoro już go rozebrałeś to jak chcesz oddać na gwarancji?
Przez rozebranie miałem na myśli zdjęcie wierzchniej obudowy, co nie narusza warunków gwarancji.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 11 zapytań ]