Temat: biblioteka showtec phantom 250
Witam jak w tytule potrzebuje biblioteki do tych głów czy ktoś posiada będę wdzięczny za pomoc
Ostatnio edytowany przez kamil (2013-07-22 20:40:33)
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Oświetlenie inteligentne » biblioteka showtec phantom 250
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam jak w tytule potrzebuje biblioteki do tych głów czy ktoś posiada będę wdzięczny za pomoc
Ostatnio edytowany przez kamil (2013-07-22 20:40:33)
Potrzebujesz mapę dmx tych urządzeń czy bibliotekę ? Bo jak się chcę bibliotekę to zazwyczaj trzeba napisać do jakiej konsolety, a widzę że napisałeś ogólnie w temacie oświetlenie inteligentne stąd moje pytanie...
Hej kolego sterownik mam showtec light pro desk 512 dmx i tam bym chciał wgrać bibliotekę ich a możesz pow co to ta mapa
Mapa dmx to tabela znajdująca się w instrukcji obsługi urządzenia. Właśnie w niej zawarte są informacje która funkcja znajduje się na którym kanale DMX, oraz podziały owych kanałów na konkretne funkcje danych parametrów . Na podstawie mapy DMX tworzy się bibliotekę chociaż w wypadku urządzeń o których piszesz i tak lepiej mieć urządzenie obok aby na bieżąco sprawdzać czy mapa DMX jest zgodna z rzeczywistością. Niestety jeśli chodzi o ten sterownik nie pomogę Ci...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 11 zapytań ]