Temat: Atomic 3000
Ej koledzy poszukuje palnika do Atomica gdzie mogę znaleźć w jakiejś dobrej cenie ?
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ej koledzy poszukuje palnika do Atomica gdzie mogę znaleźć w jakiejś dobrej cenie ?
Witam.Ja kupowałem dla siebie w Thomannie.75 euro plus 20 za przesyłkę.Coś mi się wydaje że taniej nie znajdziesz.Pozdrawiam
hmm... 400 zł za palnik + 80 za przesyłkę do PL = 480 zł za całość (po przeliczeniu z euro na złotówki). Na serio nie da się taniej?
Ostatnio edytowany przez tjakuszewicz (2013-06-18 22:08:52)
Thomann ma MAX15, jednak zapytaj w Elwolight, Lighting Center, te opcje mi przychodzą do głowy, może Prolight jeszcze. A temat być może i mnie dosięgnie - za parę dni "wkraczam" do jednego z okolicznych klubów na modernizację całej instalacji, a wiszący tam Atomic nie daje znaków "Świetlnych". Może bezpiecznik, a może ...
A bo mój na ostatniej imprezie cyka czyli jakby kondenstator podawał prąd do palnika ale się nic nie świeci i mnie to dziwi bo nie mam pojecia jak to sprawdzić
polecam techlight, XOP 15 -320 brutto (złotych)
Proste skoro martin to LTT zapytać można nie zabiją Cię.
cennik LTT - Strobe Lamp Atomic (MAX 15) 271 23% 334
przepłacacie w Thomannie
http://www.ltt.com.pl/sites/default/fil -05-10.pdf
Ostatnio edytowany przez vandj (2013-06-19 08:53:37)
Zwykłe xop15 też działa , z tym że szybciej się zużywa , podobno
XOP 15 to 1500W na 120V, MAX15 (3000W) jest na wyższe napięcie i takie też dostaje z elektroniki Atomica. Nie dziwne, że "zamiennik" szybciej pada Gratis można zajechać stroboskop. Po za tym nie wyobrażam sobie XOP15 pracującego jako blinder Jak ma być bezpiecznie, i ma to działać dłużej niż raz, to tylko i wyłącznie oryginał. Zabezpieczenia w tym są projektowane pod MAX 15...
W starych specyfikacjach martina widziałem dopuszczalny zamiennik xop15 philipsa
nie no ale 1500 to jest za słabe
Proste skoro martin to LTT zapytać można nie zabiją Cię.
cennik LTT - Strobe Lamp Atomic (MAX 15) 271 23% 334
przepłacacie w Thomannie
Ej a to jest normalna ta XOP 15 3000 W jaka powinna być oryginalna ?? bo żadnych zamienników nie chce!
masz napisane jak byk strobe ... ATOMIC (MAX 15) WIEC JAKI KUR*%#^%@##**&&$ WA ZAMIENNIK
Ej a to jest normalna ta XOP 15 3000 W jaka powinna być oryginalna ?? bo żadnych zamienników nie chce!
W cenniku jest lampa MAX 15, 3000W, dostarczana poprzez Martin do Atomica w wersji europejskiej (200-240V).
Nie pierdol bo Ci się rodzina powiększy
Chyba po to jest to forum żeby się dopytać ? czy mnie się cos pojebało ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 11 zapytań ]