Temat: PG LED ruchoma głowa SHARPY BEAM R5
Witam. Czy możecie się wypowiedzieć na temat tych urządzeń??
Planujemy zakup 12 szt.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Oświetlenie inteligentne » PG LED ruchoma głowa SHARPY BEAM R5
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Czy możecie się wypowiedzieć na temat tych urządzeń??
Planujemy zakup 12 szt.
Shit
A możesz coś więcej powiedzieć?
Jak nie robicie riderów i wykorzystujecie ja sami do własnych produkcji - bez wymagań - to w zupełności wystarczy - chyba ze się wysypie po 1,2 lub 10 sztuce. Sami wtedy dojdziecie do wniosku że to był błąd.
Jak macie zamiar robić ridery to minimum - american dj "coś tam" beam 5r - gdzie i tak 3/4 będzie kręcić nosem ale nadal jest to lampa mniej awaryjna jak to coś zbudowane na bazie ryżu z twojego pierwszego wpisu...
Ostatnio edytowany przez vandj (2013-04-06 10:38:05)
To co mówi vandj- Vizi beam 5r ADJ jest mniej awaryjna, bardziej zbliżona do sharpy.
A co się najcześciej psuje?
Może jakieś inne opinie ?
A co się najcześciej psuje?
Może jakieś inne opinie ?
Zależy na co trafisz. Nie ma reguły. Lepiej kupić używane CP Alpha Beam 300 ? Może nie sa tanie ale świecą i serwis nie jest skomplikowany.
A co powiecie na temat barwy swiatła w tym urządzeniu?
Witam
Mamy 6 sztuk beam i 6 sztuk wash-y 36x10Wzoom kupiliśmy je w październiku, w jednym beam mieliśmy problem z zasilaczem, wysłaliśmy głowę za dwa dni gość przesłał nam naprawioną. Przed zakupem gość zawiózł nas do dużej firmy i porównywaliśmy z oryginalnym sharpy głowa jest wolniejsza, moc podobna, gobosy, funkcje jak w oryginale . Jak dla nas to nie jest shit tylko głowa którą można zarobiać pieniądze.
ciekaw jestem kto z Was ma te urządzenia bo ja mam i mogę wam pokazać filmik porównania z sharpy i naprawdę w porównaniu do kosztu jaki trzeba zapłacić to urządzenie wypada rewelacyjnie mam filmiki jak i zdjęcia urządzenie tylko nieznacznie słabiej świeci od oryginału
mam ich 4 sztuki i chodzą regularnie od 5 miesięcy wszystko działa i jest ok a opinie negatywne to najczęściej brak znajomości tych urządzeń polecam pojechać do dystrybutora i obejrzeć na własne oczy co i nawet w necie jest gdzieś filmik z gali boksu gdzie widziałem 8 szt
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 11 zapytań ]