Odp: Hydepark
Co do kluczy to czekam aż będę miał większe zamówienie bo chłopaki nie chcą jednego wycinać. Min 100zł zamówienie, a nie chcę bez przetestowania tylu robić.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 64 65 66 67 68 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co do kluczy to czekam aż będę miał większe zamówienie bo chłopaki nie chcą jednego wycinać. Min 100zł zamówienie, a nie chcę bez przetestowania tylu robić.
Jeżeli 100 to czy nie lepiej kupić?
Kilka wpisów niżej: http://sklep.pateam.pl/196,rigger-multitool.html
Jak coś też się piszę na jedną sztukę klucza
Kiedyś próbowałem coś takiego stworzyć ale niestety wszyscy chcą czytać nikt nie chce tworzyć i zmarło śmiercią naturalną
zostało to jeszcze gdzieś w internecie ?
Chętnie bym zobaczył na jakim poziomie to umarło.
Kiedyś próbowałem coś takiego stworzyć ale niestety wszyscy chcą czytać nikt nie chce tworzyć i zmarło śmiercią naturalną
zostało to jeszcze gdzieś w internecie ?
Chętnie bym zobaczył na jakim poziomie to umarło.
Aaaa zostało...nawet teraz zobaczyłem że jest 80 użytkowników zarejestrowanych
chociaż więcej ludzi wchodziło tam z uwagi na to że był pomysł na zrobienie bazy "stage hand" i "świetlików"
http://lightjockey.cba.pl
SenseJ-L.F. w przyszły tygodniu mam do zrobienia autem jakieś 2 tys. km więc i czasu na przemyślenia starczy jesteśmy w kontakcie
Koszt ok 30zł. Ale czekam aż znajomy będzie zamawiał co innego to przy okazji dopnę się do zamówienia i wytną. Chyba że ktoś w ciemno chce kupić, ale wtedy nie ręczę za to że wszystko będzie pasować jak należy. Na pewno będą przed sezonem. Także cierpliwości Panowie.
Przed sezonem przydało by się też jakieś bluzy fajne zrobić kolego ADMIN
Kolegę admina już dziś męczyłem. Ponoć bada sytuację więc jak tylko będą jakieś newsy to chyba coś napisze na forum
Najważniejsze to ekipa dla której niema rzeczy niemożliwych
Widocznie strop należało wzmocnić
Osobiście, podoba mi się ten sposób osłony przed deszczem.
Strony Poprzednia 1 … 64 65 66 67 68 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 10 zapytań ]