makon w riderze jest konsoleta Light a nie full, to tak w kwestii informacyjnej, bo ona posiada w sobie wszystkie elementy, ktore sa mi potrzebne do pracy. Moge warunkowo zaakceptowac ultralighta, ale chce dodatkowe elementy, ktore sa mi potrzebne do pracy. Dla jedengo prostsze jest postawienie ultralighta + dodatki, dla drugiego postawienie lighta. Generalnie moglbym stwierdzic, ze nie akceptuje ultralighta bo nie ma tego i tamtego i juz, musi byc light bo je ma, ale skoro sie da to czemu nie pojsc na reke komus kto kupil taka konsolke.
Sam jezdzisz z zespolami wiec wiesz, jakie czasami sa telefony. Mysle ze jakbym wpisal external monitor elo touchsystems to znowu wszyscy co maja lighta by sie irytowali, ze "se wymyslilem monitor i dodatkowego ups'a".
Reasumuja w kazdym moim riderze, jest informacja o mozlwiosci stosowania zamiennikow, zawsze mozna zadzwonic i zaproponowac.
Generalnie ja w swoje ridery wpisuje tyle lamp ile potrzebuje nie robie gorek negocjacyjnych;-))))
Co do guzikow to w wingu wogole nie ma ekranu mulititouch wiec analogicznie nie ma tych guzikow spod niego. Nie ma tez encodera od ekranu ktorego mi osobiscie tez bardzo w wingu brakuje.