Odp: SKRADZIONO sprzęt !!!
Sprawdź czy twoje zabawki nie są już w którymś komisie na terenie Poznania
(być może termin spłaty zadłużenia który jest na umowie z lombardem-komisem nie został jeszcze przekroczony dla tego nie znajdziesz go na allegro.pl ani na stronach komisów tylko na zapleczu. Dla tego proponuję odwiedzenie komisów ale nie z tekstem zostały skradzione mi zabawki tylko czy nie było tu mojego wspólnika który zastawił zabawki a mi są one potrzebne na imprezę i chętnie je wykupie.
Pamiętaj że prawo nakazuje właścicielowi komisu oddać sprzęt właścicielowi jeżeli sprzęt został tam wstawiony przez osobę niebędącą jego właścicielem. Wtedy jedyne co może zrobić komis to wytoczyć sprawę temu gościowi. Która będzie ciągnąć się latami. A co za tym idzie komis na hasło szukam skradzionego sprzętu woli powiedzieć że nic takiego nie ma i czekać na policje albo sprzedać to po cichu co w tym wypadku nie będzie łatwe.
(tak przynajmniej wynika z wiedzy którą zdobyłem jakiś czas temu więc może się trochę różnić od realiów)
P.S. Napisz wszystko co możesz o tych A7 ile godzin mogły mieć wyświecone, w jakich skrzyniach były, itp.
vandj - powiedziałbym że bardzo ciekawy.(wiemy kto z branży w tego sylwestra zarobił najlepiej na czysto)
Biorąc pod uwagę czas wypożyczenia to nie robiąc min. 2-3 nalotów kontrolnych żeby stwierdzić czy graty są i jak są traktowane to jest jakaś masakra.
Na pewno będę miał na uwadze twoje urządzenia.
Daj znać jak będą jakieś postępy. Powodzenia.
Ostatnio edytowany przez Karolus (2013-01-27 09:33:31)