Temat: SKRADZIONO sprzęt !!!

Moi drodzy. W grudniu 2012 r. Zgłosił się do firmy w której pracuję człowiek, celem wypożyczenia gratów. Miał je zwrócić do 12 stycznia. Od tamtej pory wymyśla bajki, że wylądował w szpitalu, nie zwraca sprzętu,....sprawa jest cholernie ciężka! Jeśli ktoś z Was usłyszy o sprzęcie na sprzedaż, bądź zobaczy gdzieś graty z logiem Brill AV Media, bardzo proszę o kontakt.
Sprzęt skradziony to :

nazwa                                                           opis                                                                              numer seryjny
Yamaha LS9                                       konsoleta dźwiekowa                                                              HAOK01088
Avolites Expert                                    Konsoleta oświetleniowa DMX   
Panasonic PT-DZ6700E                        projektor multimedialny   
Panasonic PT-EX 16K LCD                        projektor multimedialny   
JB Lightning Vary Led A7 zoom -1        Głowa oświetleniowa                                                               817572
JB Lightning Vary Led A7 zoom -2        Głowa oświetleniowa                                                               817573
JB Lightning Vary Led A7 zoom -3        Głowa oświetleniowa                                                               817574
JB Lightning Vary Led A7 zoom -4        Głowa oświetleniowa                                                               817575
JB Lightning Vary Led A7 zoom -5        Głowa oświetleniowa                                                               817576
JB Lightning Vary Led A7 zoom -6        Głowa oświetleniowa                                                               817577
JB Lightning Vary Led A7 zoom -7        Głowa oświetleniowa                                                               817578
JB Lightning Vary Led A7 zoom -8        Głowa oświetleniowa                                                               817579
JB Lightning Vary Led A7 zoom -9        Głowa oświetleniowa                                                               817580
JB Lightning Vary Led A7 zoom -10        Głowa oświetleniowa                                                               817581
JB Lightning Vary Led A7 zoom -11        Głowa oświetleniowa                                                               817582
JB Lightning Vary Led A7 zoom -12        Głowa oświetleniowa                                                               817583
Obiektyw do projektora                             Panasonic 16k   
Obiektyw do projektora                             Panasonic 6700   

Kontakt : Marcin " Żarówa " Gościniak tel.512207916 mail: realizatorswiatla@gmail.com

ktokolwiek widział, ktokolwiek wie BARDZO PROSZĘ O KONTAKT !!!

2

Odp: SKRADZIONO sprzęt !!!

Przypadkiem to nie był Piotr Dz.

Najtańsze radiotelefony MOTOROLA tylko dla branży " rozrywkowej "
Sprawdź i zapytaj www.x-art.pl

3

jakiś Michał podobno

4

kajmar888 napisał/a:

jakiś Michał podobno

hy 123 taki Michał smile

http://www.youtube.com/watch?v=SLnn_xe7RyU

od 6.00 smile

a swoja drga zgłosić ten fakt, spisać protokół kradzieży.. chyba że daliście na przysłowiową "gębę" ...

Ostatnio edytowany przez vandj (2013-01-25 18:00:32)

5

Kajmar888 - zadzwoń pilnie do mnie: 600-002-311,  jestem za granicą więc jak nie odbieram to oddzwaniam ze skype.

g.

6

VGC napisał/a:

Kajmar888 - zadzwoń pilnie do mnie: 600-002-311,  jestem za granicą więc jak nie odbieram to oddzwaniam ze skype.

g.

albo daj Twój nr.

7

512207916 mój nr tel.

8

Panowie, jeśli do kogoś z Was zgłosi się Michał Lorens z Poznania, Grupa Show. To za żadne skarby nie wchodźcie z nim w interesy!!!! Jest to zwykły oszust i złodziej!!!

9

http://www.youtube.com/watch?v=QuFQCjUiHIw

10

Kajmar ten cwaniak wycykał na duże pieniądze mojego znajomego, początkowo nie kojarzyłem z imienia i nazwiska, ale jak zobaczyłem twarz na filmiku od razu sobie przypomniałem, że sam również miałem z nim do czynienia hmm

11

Ale nie wierzę, że on tak bezkarnie może kraść sprzęt za grube pieniądze i nie można odzyskać ani kasy ani sprzętu...a on dalej naciąga innych

12

Kajmar a numery seryjne konsoli AVO i projektorów mógłbyś również podać?

13

właśnie niestety przez niedopatrzenie nie zostały one spisane hmm

14

Niezla siara,jak by nie patrzec.Nawiasem mowiac mysle ze gdy ten pan przyjedzie do stolicy w takich celach to bedzie mial zagwarantowany "masaz"  hmm .Na ktory to mam nadzieje ogolnie sie umowimy  smile .

Ostatnio edytowany przez bob34 (2013-01-26 20:06:32)

15

kajmar888 napisał/a:

właśnie niestety przez niedopatrzenie nie zostały one spisane hmm

sprawdź w miejscu zakupu lub pudełka, karty gwarancyjne... 

http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36037, … INIA_.html
ciekawy gość smile

Ostatnio edytowany przez vandj (2013-01-26 20:30:52)